Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Eleyus KAMILLA 6008 BL CL+TL

Код товару: 207970
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Eleyus KAMILLA 6008 BL CL+TL

Духовка: електрична; Тип: незалежний; Оформлення: класичне; Управління: що утоплюються з сенсорами; Об'єм (л): 66; Опції: автовідключення; гриль: гриль; конвекція; таймер; Відкривання: зверху донизу; Потужність підключення (кВт): 2.4; Габарити (см): 59.5x59.5x56.5; Розм. вбудовування (мм): 600x560x550

Ціна: 14233 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована духова шафа Eleyus KAMILLA 6008 BL CL+TL

Готуйте на двох рівнях з конвекцієюПишні бісквіти, хрумке печиво та справжня італійська піца рівномірно пропечені з усіх боків – ось результат роботи конвекції. Бережіть свій час для рідних та друзів, оскільки KAMILLA може запікати страви одночасно на кількох рівнях. Зробити соковиті страви з хрусткою скоринкою тепер легко.

ГрильПриготування соковитих стейків та овочів з максимальним збереженням корисних властивостей доступне з використанням грилю. Це ідеальна функція для поціновувачів здорового харчування. Крім того, для приготування м'ясних страв ви зможете поєднувати гриль та інші нагрівальні елементи.

СамоочищенняДогляд за духовою шафою тепер не проблема,оскільки каталітична задня панель очищається самостійно, а стінки духової шафи KAMILLA 6008 покриті емаллю легкого очищення, догляд за якою дуже простий, особливо використовуючи очищення пором, а знімні напрямні можна мити навіть у посудомийній машині.

Таймер Все ще хвилюєтеся, щоб не забути вимкнути грубку і не зіпсувати улюблену страву? Тепер достатньо торкнутися сенсора і запустити таймер – запікання страви припиняється автоматично, а час до закінчення приготування завжди чітко показано на LED-дисплеї.

Поворотні перемикачі Push & Pull Керуйте духовкою за допомогою поворотних перемикачів Push & Pull, які приваблюють практичністю та естетичним виглядом. Виоцініть абсолютно непомітні втоплені ручки, які гарантують легкість прибирання.

Телескопічні напрямніПросто насолоджуйтесь зручністю та продуманістю дизайну KAMILLA 6008. Більше не потрібно заглядати вглиб шафи для того, щоб перевірити готовність страви, будьте впевнені, що лист стійко розташований на телескопічних напрямних, а це значно зменшує шанси опіків.

Вбудована духова шафа Eleyus KAMILLA 6008 BL CL+TL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Eleyus KAMILLA 6008 BL CL+TL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Eleyus KAMILLA 6008 BL CL+TL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Eleyus KAMILLA 6008 BL CL+TL

Тип Електрична
Об'єм 66 л
Енергоспоживання А
Керування утоплювані з сенсорами
Дисплей Є
Система очищення Каталітична
Телескопічні напрямні на одному рівні
Потужність, Вт 2400 Вт
Гриль Є
Конвекція Є
Особливості Ні
Кількість дверних окулярів 2 шт
Колір Чорний
Габарити 59.5x59.5x56.5 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Eleyus KAMILLA 6008 BL CL+TL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Eleyus KAMILLA 6008 BL CL+TL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eleyus KAMILLA 6008 BL CL+TL

Код товару: 304782
На замовлення, 1-3 дні
LG WSEZ7213W 14276 грн
Код товару: 215961
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307089
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →