Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS IRIS 60 WH CTF

Код товару: 233017
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS IRIS 60 WH CTF

Тип варильної поверхні.
Вид поверхні - Класичний
Установка - Незалежна
Матеріал поверхні - Загартоване скло
Кількість конфорок - 4
Тип конфорок - Газові

Ціна: 10277 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS IRIS 60 WH CTF

 Стильна техніка за доступною ціною

Національний бренд техніки користується заслуженою довірою серед покупців. І якщо спочатку ще були сумніви, то після довгих років на ринку було достатньо часу переконатися. Eleyus – це доступна техніка з дуже високою якістю та багатими можливостями. Варильна поверхня IRIS 60 CTF відноситься до нового модельного ряду, який якнайкраще показує шлях розвитку компанії. Застосування сучасних технічних рішень та актуальний дизайн – це потенційний бестселер у своєму ціновому сегменті
Скляна поверхня
Все частіше ми зустрічаємося з газовими поверхнями зі скла. Не варто побоюватися такого рішення. Товстезагартоване скло здатне витримувати величезні навантаження. При цьому посуд встановлюється не прямо на поверхню, а на міцні решітки. У моделі Eleyus IRIS 60 CTF решітки виготовлені з чавуну, що гарантує відмінну стійкість. Зони конфорок відокремлені металевими постачаннями. Так гарантується повна безпека навіть за сильного рівня полум'я. А при знятті ґрат ви отримаєте абсолютно гладку поверхню, прибирати яку – суцільне задоволення.
Зручне управління
Поворотні регулятори Eleyus IRIS 60 CTF розміщені на передній правій частині панелі. Це дозволяє зручно регулювати полум'я, навіть якщо всі конфорки зараз використовуються. Система автоматичного запалювання дозволяєвключати пальник однією рукою. На кухні в процесі приготування це може бути актуальним. Зменшити полум'я до мінімуму можна також без побоювання: є обмежувач мінімального рівня.
Система безпеки
У рукоятках Eleyus IRIS 60 CTF вбудований захист від включення. Для того, щоб газ запалився, потрібно натиснути на ручку і лише потім провернути її. Система захисту від загасання полум'я виключить нещасні випадки.

Вбудована поверхня ELEYUS IRIS 60 WH CTF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS IRIS 60 WH CTF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS IRIS 60 WH CTF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS IRIS 60 WH CTF

Тип поверхні Вбудована
Панель конфорту Скло
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі 4, механічні, поворотні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Білий
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) 59 х 51.5
вага, кг 13.3

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS IRIS 60 WH CTF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS IRIS 60 WH CTF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS IRIS 60 WH CTF

Код товару: 38277
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 139230
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162258
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →