Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS INTO 960 52 GR

Код товару: 203975
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS INTO 960 52 GR

Тип монтажу Вбудований Тип Повновбудовувана Продуктивність 960 куб.м/год Дисплей Ні Таймер Ні

Ціна: 4816 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS INTO 960 52 GR

Стильна та функціональна кухонна витяжка ELEYUS Into 960 від українського бренду ELEYUS ефективно очистить повітря у вашій кухні, щоб вам дихало на повні груди. Для створення повновбудовуваної кухонної витяжки ELEYUS Into 960 ми вибрали найкращі матеріали та технології та об'єднали їх із досконалим дизайнерським рішенням, щоб ви змогли повною мірою насолодитися новітньою побутовою технікою національного виробництва. Ця витяжка ідеально доповнить будь-який інтер'єр і органічно увіллється навіть у діаметрально протилежні стилі, адже видима частина витяжки повністю монтується у спеціально створений для цього портал, є частиною інтер'єру. Витяжка ELEYUS Into 960 має продуктивність турбіни 960 м³/год, щодозволить швидко та ефективно очистити приміщення кухні від пари, запаху та диму. Якщо у вашій кухні утруднено підключення до вентиляційної шахти або шахта взагалі відсутня- режим рециркуляції, який доступний витяжці ELEYUS Into 960, чудово впорається з очищенням повітря без необхідності його відведення назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Витяжка обладнана двома галогенними лампами, які відрізняються своєю довговічністю та приємним світлом. Прилад ефективно та м'яко висвітлить вашу кухню та подарує безліч затишних вечорів у колі рідних. Кухонна витяжка ELEYUS Into 960покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії та надає привабливого зовнішнього вигляду. Механічне управління витяжки ELEYUS Into 960 є простим у використанні та надійним, тому прослужить вам багато років, як і сама витяжка.

Витяжка ELEYUS INTO 960 52 GR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS INTO 960 52 GR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS INTO 960 52 GR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS INTO 960 52 GR

Встановлення Вбудований
Продуктивність, куб.м/год 960 куб.м/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 1/270 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 69.5 дБ
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Фільтр Алюмінієвий п'ятишаровий
Вугільний (у комплект не входить)
Ширина витяжки 60 см
Колір Сірий

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS INTO 960 52 GR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS INTO 960 52 GR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS INTO 960 52 GR

Код товару: 81880
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158301
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302623
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →