Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BL CF

Код товару: 200054
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BL CF

Матеріал поверхні Скло Кількість конфорок 4 Матеріал решіток Чавун Газ-контроль Є Вид поверхні Класична Електрозапалювання Автоматичний (в ручці)

Ціна: 6192 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BL CF

INGA BL CF надихає функціональністю та красою, а ваші улюблені страви ще смачніші, коли ви готуєте з натхненням. Ергономічний дизайн Загартоване скло стає все більш популярним матеріалом для газових варильних поверхонь, адже воно просте у догляді та надзвичайно ефектне. Розміщення пальників дозволяє ефективно використовувати всю робочу поверхню без хвилювань про розміщення посуду. Зміщені вправо поворотні перемикачі розташовані на безпечній відстані від джерела полум'я, щоб ви не обпалювалися. Стійкі чавунні грати Ви оціните стійкість посуду на чавунних ґратах. Чавун – надійний матеріал, який не прогинається та не прогорає. Дизайн решіток продуманийтак, щоб ви зручно використовували посуд різних діаметрів. Безпека – один із ключових принципів ELEYUS! Сучасні газові поверхні ТМ ELEYUS – гарантія безпеки вашого будинку. Газ-контроль відключає подачу газу у разі випадкового загасання полум'я. Поверхня обладнана поворотними перемикачами з блокуванням, що унеможливлює випадкове включення приладу (для включення необхідно натиснути на перемикач і повернути його). Крім того, швидка конфорка розташована спереду ліворуч і частково висунута вперед, що дозволяє використовувати посуд великих розмірів та захищає поверхню стіни від нагрівання. Для підтвердження високої якості та безпеки у використаннівсі газові варильні поверхні ТМ ELЕYUS проходять чотирирівневий контроль герметичності з'єднань газової арматури на різних етапах виробництва.

Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BL CF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BL CF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BL CF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BL CF

Тип поверхні Варильна поверхня газова
Панель конфорту Класична
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Поворотні перемикачі
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ)
5 х 56 х 49 см
Габарити (ВхШхГ)
4.6 х 60 х 52 см
Габарити упаковки (ВхШхГ)
13 х 67 х 59 см
вага, кг Вага
10 кг
Вага в упаковці
11.5 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BL CF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BL CF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS INGA 60 BL CF

Код товару: 71366
На замовлення, 1-3 дні
Kernau KHC 3211 6235 грн
Код товару: 118947
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209669
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →