Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BG CF

Код товару: 204040
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BG CF

Досконало немає межі, і якою ідеальною б не здавалася та чи інша річ, завжди можна зробити її ще більш неповторною. Ось і творча команда ТМ ELEYUS не втомлюється перевершувати самих себе, і один за одним створювати шедеври техніки, що вбудовується для Вашої кухні. Саме таким твором ми по праву вважаємо кухонну витяжку KENT 700 60 BL, яка своїми класичними формами та високотехнологічним наповненням зачарує Вас раз і назавжди.

Ціна: 6751 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BG CF

Чіткі класичні лінії купольної кухонної витяжки KENT 700 60 BL ніколи не втратить своєї актуальності та не загубляться на тлі сучасних віянь, адже як ніщо інше гармонійно співіснують із найрізноманітнішими стилями оформлення інтер'єру. Уособлення класики, кухонна витяжка KENT 700 60 BL, не змусить Вас вибирати або відмовитися від того, що Вам подобається, адже стане ключовим моментом у кухні з будь-якою стилістикою. Інженери-конструктори ТМ ELEYUS вклали у класичне обрамлення витяжки KENT 700 60 BL передові технологічні можливості, однією з яких є її продуктивність 700 м³/год, завдяки чому витяжка за лічені миті та без зайвих зусиль усуне з кухні запахи, пар та дим.Завдяки режиму рециркуляції Ви зможете встановити витяжку навіть у приміщеннях із ускладненим підключенням до вентиляційної шахти. Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Приємне світло двох галогенних ламп м'яко освітить кухню, не створюючи додаткового навантаження на очі, а зручне та надійне механічне кнопкове керування витяжкою допоможе легко керувати нею. Кухонна витяжка KENT 700 60 BL пофарбована високоякісною порошковою фарбою, що робить її надзвичайно довговічною та стійкою до зовнішніх впливів. В

Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BG CF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BG CF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BG CF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BG CF

Тип поверхні газова
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі поворотні перемикачі
Таймер каміна Ні
Матеріал стін чавунні
Автоматичний банк Ні
Розміри (SHG) 60x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BG CF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS INGA 60 BG CF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS INGA 60 BG CF

Код товару: 109388
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337167
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 221076
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →