Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS GRACIA 60 IS EF

Код товару: 200051
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS GRACIA 60 IS EF

Матеріал поверхні Нержавіюча сталь Кількість конфорок 4 Матеріал ґрат Емальована сталь Газ-контроль Є

Ціна: 3870 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS GRACIA 60 IS EF

 Стиль та функціональність Газова варильна поверхня ELEYUS GRACIA від національного бренду вбудованої техніки ELEYUS — це результат професіоналізму, багаторічного досвіду та турботи про покупця. Варильна поверхня ELEYUS GRACIA стане ідеальним доповненням до будь-якого інтер'єру та складе гармонійний комплект з іншою побутовою технікою на вашій кухні. Зручні емальовані ґрати Дві емальовані ґрати сучасного дизайну будуть вам подобається, адже вони зручні у використанні та догляді. Емальована сталь є довговічним матеріалом, здатним витримувати високі температури, забезпечуючи стійкість посуду різних діаметрів. Безпека – один із ключових принципів ELEYUSСучасні газові поверхні ТМ ELEYUS – це гарантія безпеки вашого будинку. ELEYUS GRACIA обладнана системою газ-контролю, який вимикає подачу газу при випадковому згасанні полум'я. Безпечне використання газової варильної поверхні також забезпечене поворотними перемикачами з блокуванням, які унеможливлюють випадкове включення (для включення слід натиснути на перемикач і повернути його). Для підтвердження високої якості та безпеки у використанні всі газові варильні поверхні ТМ ELЕYUS проходять чотирирівневий контроль герметичності з'єднань газової арматури на різних етапах виробництва. Продумане розміщення конфорок Газова варильна поверхняELEYUS GRACIA обладнана чотирма конфорками: однією швидкою (2.5 кВт), двома напівшвидкими (1.7 кВт кожна) та однією допоміжною (0.9 кВт). Варто зауважити, що швидка конфорка розроблена таким чином, що її розташування та потужність захищають поверхню стіни від нагріву. Електрозапалювання з керуванням у ручці робить користування приладом легким та невимушеним. Пальники розташовані на поверхні так і на такій відстані, щоб ви могли використовувати улюблений посуд незалежно від його форм і розмірів. Підняті та розгорнуті до користувача ручки управління розташовані на так званому передньому подіумі, що забезпечить повний комфорт у користуванні поверхнею. Ручки розташовані нижче рівнярешіток, що унеможливлює їх контакт з гарячим посудом і запобігає нагріванню. Газова варильна поверхня комплектується форсунками як для підключення до газової магістралі, так і газового балона (додатковий комплект форсунок).

Вбудована поверхня ELEYUS GRACIA 60 IS EF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS GRACIA 60 IS EF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS GRACIA 60 IS EF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS GRACIA 60 IS EF

Тип поверхні газова
Панель конфорту Класична
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Поворотні перемикачі
Газовий контроль Є
Матеріал стін Емальована сталь
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Нержавіюча сталь
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ)
4 х 55 х 48 см
Габарити (ВхШхГ)
5.5 х 58 х 50 см
Габарити упаковки (ВхШхГ)
12 х 62 х 58.5 см
вага, кг Вага
9.4 кг
Вага в упаковці
9.7 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS GRACIA 60 IS EF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS GRACIA 60 IS EF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS GRACIA 60 IS EF

Код товару: 55337
На замовлення, 1-3 дні
Kernau KGH 3211X 4085 грн
Код товару: 38925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217977
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →