Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH

Код товару: 320991
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH

Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH - похила пристінна витяжка з поверхнею із загартованого скла, естетично красивого та легкого у догляді.

Ціна: 9546 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH

Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH - похила пристінна витяжка з поверхнею із загартованого скла, естетично красивого та легкого у догляді.
 
Гартоване скло - основа дизайну
Сталевий корпус захищений від корозії, підвищеної температури та вологості якісною порошковою фарбою. Вишуканий дизайн витяжки ELEYUS GALANT займе велике місце у кухні класичного та сучасного стилю, щоб приємно дивувати вас та гостей.
 
Продуктивна турбіна - ефективне очищення повітря
Витяжка з продуктивною турбіною 1200 м.куб/год ефективно впорається з димом, парою та неприємними запахами на кухні площею до 25 м². Увімкніть пристрій до початку приготування та залиште працювати щена 5 хвилин, доки накриваєте стіл. Так повітря на вашій кухні буде свіже, як весняний колір.
 
Периметральне втягування
Коли смажиться, кипить, гаситься смачненьке, витяжка повинна поглинати чимало пари та диму. Саме з цим ефективно справляється периметральний тип втягування. Він забирає повітря не тільки знизу витяжки, а також з боків та з-під стелі, щоб зайві аромати не залишалися у приміщенні.
 
Режим на вибір - відведення або рециркуляція
Зазвичай витяжка приєднується до вентиляційної шахти квартири чи будинку. Але що робити, коли приєднання утруднене чи шахта взагалі відсутня?
Скористайтеся режимом рециркуляції! Він впорається з очищенням повітрябез відведення його назовні. Для цього обладнайте витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E15100 та виведіть повітропровід у простір кухні.
 
П'ятишаровий алюмінієвий фільтр
Надійний 5-шаровий алюмінієвий фільтр поглинає дрібні частинки жиру та захищає двигун витяжки. Для легкого очищення вимийте його в посудомийній машині або гарячій воді з ефективним миючим засобом.
 
Сенсорне керування + пульт
Сенсорна панель керування дозволяє легко вибрати 1 з 3 швидкостей та увімкнути LED освітлення. Всі функції можна налаштувати пультом дистанційного керування.
 
LED-освітлення
Витяжка має дві світлодіодні лампи загальною потужністю 3 Вт, що достатньодля підсвічування варильної поверхні. Освітлення безпечне для очей, має природний колір та низьке енергоспоживання.
 
Таймер
Включайте таймер на будь-якій швидкості, і витяжка буде працювати ще 5 хвилин. Після цього освітлення та турбовентилятор вимикаються автоматично.
 
5 років гарантії
Компанія ELEYUS впевнена у якості та надійності вбудованої кухонної техніки, тому забезпечує 5 років повної гарантії виробника.

Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH

Встановлення Похила
Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 1200 м³/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 223 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 69 дБ
Керування Сенсорне
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодні лампи: 2 x 1.5 Вт
Фільтр Жироуловлювальний алюмінієвий фільтр
Можливість встановлення активного фільтра
Ширина витяжки 60 см
Колір Білий

* Технічні характеристики Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eleyus GALANT 1200 LED 60 WH

Код товару: 60830
На замовлення, 1-3 дні
Perfelli K 614 I 9589 грн
Код товару: 88328
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 115942
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →