Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS Focus 700 50 BL

Код товару: 152249
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS Focus 700 50 BL

Тип та монтаж: традиційна (пристінна); Оформлення: похила; Принцип роботи: відведення/рециркуляція; Потужність (Вт): 220; Макс. продуктивність (м³/год): 700; мін. рівень шуму (дБ): 39; Макс. рівень шуму (дБ): 59; Кількість швидкостей: 3; Можливість встановлення активного фільтра

Ціна: 4644 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS Focus 700 50 BL

 Ця кухонна витяжка - це широкий функціонал і вдале доповнення до будь-якого інтер'єру, що, безумовно, стане його перлиною. Панель із загартованого скла на металевому корпусі створює відчуття бездоганного стилю та порадує поціновувачів сучасної футуристичної техніки. Прикрасивши свій будинок цією кухонною витяжкою, ви подаруєте своїй кухні неповторність та витонченість, насолоджуючись при цьому чистим та свіжим повітрям у колі рідних.

 
Продуктивність турбіни дозволить легко очистити приміщення кухні від пари, запаху і диму, а сучасний периметральний тип втягування дозволить прибрати забруднене повітря знизу витяжки, а також з боків і з-під стелі. Якщо у вашій кухніутруднено підключення до вентиляційної шахти або шахта взагалі відсутня – режим рециркуляції чудово впорається з очищенням повітря без необхідності його відведення назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення.
 
Витяжка обладнана двома галогенними лампами, які відрізняються своєю довговічністю та приємним світлом. Лампи м'яко та ефективно висвітлять вашу кухню без неприємного впливу на зір.
 
Фасад із загартованого скла, із дзеркальним ефектом, не лише надає витяжці досконалого вигляду, а й робить догляд за нею простим.Металева частина фарбується високоякісною порошковою фарбою, яка не тільки створює естетичне та стійке полімерне покриття, але й надійно захищає метал від корозії та робить його максимально довговічним.

Витяжка ELEYUS Focus 700 50 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS Focus 700 50 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS Focus 700 50 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS Focus 700 50 BL

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 700 м³/год
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 220 Вт
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 59 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи відведення/рециркуляція
Тип освітлення Світло
Інтенсивний режим галогенні лампи / 2x35 Вт /
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 50 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS Focus 700 50 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS Focus 700 50 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS Focus 700 50 BL

Код товару: 14071
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 71865
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182486
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →