Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS FOCUS 1000 60 BG

Код товару: 190763
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS FOCUS 1000 60 BG

Тип та монтаж: традиційна (пристінна); Оформлення: купольна; Принцип роботи: відведення/рециркуляція; Потужність (Вт): 220; Макс. продуктивність (м³/год): 1000; мін. рівень шуму (дБ): 39; Макс. рівень шуму (дБ): 60; Кількість швидкостей: 3; Можливість встановлення активного фільтра

Ціна: 5891 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS FOCUS 1000 60 BG

 Кухонна витяжка ELEYUS Focus 1000 від українського бренду ELEYUS — це широкий функціонал та вдалий додаток до будь-якого інтер'єру, що неодмінно стане його перлиною. Панель із загартованого скла на металевому корпусі створює відчуття бездоганного стилю та порадує поціновувачів сучасної футуристичної техніки. Прикрасивши свій будинок кухонною витяжкою ELEYUS Focus 1000, ви подаруєте їй неповторність та витонченість, насолоджуючись при цьому чистим та свіжим повітрям у колі рідних.

 
Продуктивність витяжки ELEYUS Focus 1000 в 1000 м³/год дозволить з легкістю очистити приміщення кухні від пари, запаху та диму, а сучасний периметральний тип втягування дозволить забрати забруднене повітря знизу витяжки, а такожз боків та з-під стелі. Якщо у вашій кухні утруднено підключення до вентиляційної шахти або шахта взагалі відсутня - режим рециркуляції чудово впорається з очищенням повітря без необхідності відведення його назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW — E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення.
 
Витяжка обладнана двома галогенними лампами, які відрізняються своєю довговічністю та приємним світлом. Лампи м'яко та ефективно висвітлять вашу кухню без неприємного впливу на зір. Фасад із загартованого скла із дзеркальним ефектом не тільки надає витяжці досконалого вигляду,але і робить догляд за нею простим. Всі витяжки ТМ ELEYUS фарбуються високоякісною порошковою фарбою, яка не тільки створює естетичне та стійке полімерне покриття, але й надійно захищає метал від корозії та робить його максимально довговічним. Механічне управління витяжки ELEYUS Focus 1000 є простим, зрозумілим використанням та надійним, тому прослужить вам багато років, як і сама витяжка.

Витяжка ELEYUS FOCUS 1000 60 BG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS FOCUS 1000 60 BG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS FOCUS 1000 60 BG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS FOCUS 1000 60 BG

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 1000 м³/год
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 220 Вт
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 60 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення/циркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Інтенсивний режим галогенні лампи / 2x35 Вт /
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Бежевий

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS FOCUS 1000 60 BG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS FOCUS 1000 60 BG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS FOCUS 1000 60 BG

Код товару: 113729
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254673
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 291576
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →