Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS FIONA 700 60 BG

Код товару: 154225
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS FIONA 700 60 BG

Кухонна витяжка ELEYUS Fiona 700 60 BG від українського бренду ELEYUS - це широкий функціонал та футуристичний витончений дизайн, який, безумовно, буде центром загальної уваги. Унікальний дизайн фасаду із трьома скляними пластинами, від якого просто захоплює дух, стане гідним доповненням до кухні будь-якого інтер'єру. Ставши власником цього пристрою, ви легко відчуєте себе на гребені хвилі технічного прогресу і стилю. Прикрасьте свою кухню кухонною витяжкою ELEYUS Fiona 700 60 BG, і вона без слів розповість про ваш високий смак та бездоганний стиль!

Ціна: 7052 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS FIONA 700 60 BG

 Продуктивність турбіни ELEYUS Fiona 700 60 BG 700 м³/год дозволить повністю очистити приміщення кухні від пари, запаху та диму. Крім того, найновіший периметральний тип втягування дозволяє забрати повітря знизу витяжки, а також з боків та з-під стелі. Якщо у вашій кухні утруднено підключення до вентиляційної шахти або шахта взагалі відсутня – режим рециркуляції чудово впорається з очищенням повітря без необхідності його відведення назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW - E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Витяжка обладнана двома галогенними лампами, які відрізняються своєю довговічністю таприємне світло. Лампи м'яко та ефективно висвітлять вашу кухню. Фасад із загартованого скла із дзеркальним ефектом не лише надає витяжці досконалого вигляду, а й робить догляд за нею легким та приємним. Всі витяжки ТМ ELEYUS фарбуються високоякісною порошковою фарбою, яка не тільки створює естетичне та стійке покриття, але й надійно захищає метал від корозії та робить його максимально довговічним. Окремою перевагою кухонної витяжки ELEYUS Fiona 700 60 BG є сенсорна панель керування, яка доповнена пультом дистанційного керування. Ви, безумовно, оціните і таку опцію, як «таймер відключення», яка дозволить запрограмувати час вимкнення витяжки. Важливим досягненням насучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS, на відміну від конкурентів, надає 5-річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Витяжка ELEYUS FIONA 700 60 BG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS FIONA 700 60 BG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS FIONA 700 60 BG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS FIONA 700 60 BG

Встановлення настінна
Продуктивність, куб.м/год 700
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 220
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 59.7 дБ
Керування Пульт ДУ
Режим роботи Відведення та рециркуляція
Тип освітлення Галогенна лампа
Фільтр Алюмінієвий п'ятишаровий
Ширина витяжки 59.6 см
Колір бежевий

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS FIONA 700 60 BG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS FIONA 700 60 BG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS FIONA 700 60 BG

Код товару: 112503
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 118713
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 81877
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →