Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG

Код товару: 320986
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG

Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG - похила настінна модель, яка відрізняється поєднанням трьох пластин з естетично красивого та легкого у догляді загартованого скла.

Ціна: 11094 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG

Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG - похила настінна модель, яка відрізняється поєднанням трьох пластин з естетично красивого та легкого у догляді загартованого скла.
 
Елегантний дизайн для сучасної кухні
Сталевий корпус захищений від корозії, підвищеної температури та вологості стійкою порошковою фарбою. Вишуканий дизайн витяжки ELEYUS FENIX стане ідеальною прикрасою кухні у стилі хай-тек, модерн або мінімалізм.
 
Продуктивна турбіна - ефективне очищення повітря
Витяжка з продуктивною турбіною 1200 м.куб/год ефективно впорається з димом, парою та неприємними запахами на кухні площею до 25 м². Увімкніть пристрій до початку приготування та залиште працювати ще на5 хвилин, доки накриваєте стіл. Так повітря на вашій кухні буде свіже, як весняний колір.
 
Периметральне втягування
Коли смажиться, кипить, гаситься смачненьке, витяжка повинна поглинати чимало пари та диму. Саме з цим ефективно справляється периметральний тип втягування. Він забирає повітря не тільки знизу витяжки, а також з боків та з-під стелі, щоб зайві аромати не залишалися у приміщенні.
 
Режим на вибір - відведення або рециркуляція
Зазвичай витяжка приєднується до вентиляційної шахти квартири чи будинку. Але що робити, коли приєднання утруднене чи шахта взагалі відсутня?
 
Скористайтеся режимом рециркуляції
Він впорається зочищенням повітря без відведення його назовні. Для цього обладнайте витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E15100 та виведіть повітропровід у простір кухні.
 
П'ятишаровий алюмінієвий фільтр
Надійний 5-шаровий алюмінієвий фільтр поглинає дрібні частинки жиру та захищає двигун витяжки. Для легкого очищення вимийте його в посудомийній машині або гарячій воді з ефективним миючим засобом.
 
Сенсорне керування + пульт
Сенсорна панель керування дозволяє легко вибрати 1 з 3 швидкостей та увімкнути LED освітлення. Всі функції можна налаштувати пультом дистанційного керування.
 
LED-освітлення
Витяжка має дві світлодіодні лампи загальною потужністю 3 Вт,що достатньо для підсвічування варильної поверхні. Освітлення безпечне для очей, має природний колір та низьке енергоспоживання.
 
Таймер
Включайте таймер на будь-якій швидкості, і витяжка буде працювати ще 5 хвилин. Після цього освітлення та турбовентилятор вимикаються автоматично.
 
5 років гарантії
Компанія ELEYUS впевнена у якості та надійності вбудованої кухонної техніки, тому забезпечує 5 років повної гарантії виробника.

Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG

Встановлення Похила
Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 1200 м³/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 223 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 63 дБ
Керування Сенсорне
Режим роботи Відведення/рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодні лампи: 2 x 1.5 Вт
Фільтр Жироуловлюючий фільтр: алюмінієвий
Можливість встановлення активного фільтра
Ширина витяжки 60 см
Колір Бежевий

* Технічні характеристики Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eleyus FENIX 1200 LED 60 BG

Код товару: 208893
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233765
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325846
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →