Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Посудомийна машина ELEYUS DWB 60036

Код товару: 246706
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Посудомиючі машини Посудомийна машина ELEYUS DWB 60036

Місткість комплектів 15 Витрата води за цикл/рік 9-12/2520 л Споживання електроенергії за цикл/рік 0.94/270 кВт*ч Номінальна потужність 1900 Вт Спосіб встановлення Вбудована Клас енергоспоживання A++ Використання таблеток "все в 1" Є Кількість програм 6 Габарі ВхШхГ) 82-87 х 59.8 х 57 см Розміри ніші для вбудовування (ВxШxГ) 82-87 х 60 х 57 см Клас миття A Клас сушіння A

Ціна: 15566 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Посудомийна машина ELEYUS DWB 60036

 У щоденному ритмі надзвичайно важливо приділяти час та увагу близьким. Так добре зібратися разом за кухонним столом, додати гарну жменю турботи та любові до смачних домашніх страв, обговорити радості та успіхи всього дня та не турбуватися про цілу гору брудного посуду. Довірте рутинні справи посудомийній машині ELEYUS, а найцінніший час вибачте найважливішим людям. ELEYUS DWB 60036 - містка та функціональна посудомийна машина для бездоганно чистого та висушеного посуду. Щоб ваше інтер'єрне рішення залишалося цілісним, посудомийка інтегрується в кухонний гарнітур, а на фасад встановлюється звичайна панель. 15 комплектів посуду Комфортно розміщуйте 15 комплектів посуду за максимальногозавантаження посудомийної машини. Наявність такої помічниці на кухні порадує господиню великої родини, шеф-кухаря чи любителів готувати. Додаткова полиця для столових приладів EcoTray Додаткова верхня висувна полиця EcoTray містить столові прилади, маленькі блюдця та невеликі чашки в горизонтальному положенні, щоб заповнення посудомийки стало зручніше. Полиця EcoTray комфортно розвантажується у потрібному місці після миття, адже вона легко знімається. Половинне завантаження Якщо посуду недостатньо для повного завантаження посудомийки і ви хочете розпочати процес миття - вибирайте режим половинного завантаження, заощаджуючи при цьому воду та електроенергію. Захист від протікання Total AguaStop Система AquaStop гарантує постійний захиствід протікання не тільки посудомийної машини, а й вхідного шланга. Тому ви можете бути спокійними, навіть коли посудомийка працює за вашої відсутності будинку або в нічний час. Сушка TurboPower Надшвидка сушіння TurboPower під впливом циркулюючого гарячого повітря бездоганно висушує вимитий посуд за короткий час. Автоматична програма Мрієте про ретельне очищення з мінімальними витратами води, електроенергії та часу? Сенсор чистоти води розпізнає рівень забруднення посуду, тому автоматична програма підбирає максимально ефективний цикл миття. Гігієнічна програма Будьте впевнені в максимально ефективному очищенні дитячого посуду та пляшечок від мікробів та бактерій. Стерильночистий посуд завдяки ополіскування водою нагрітою до 70°С – звичайна справа для гігієнічної програми. Верхня полиця, що регулюється, дозволяє оптимально використовувати простір посудомийної машини. Вибирайте, що розмістити на нижній полиці – високі тарілки або широкі каструлі, просто регулюючи висоту верхньої полиці. Відкладений старт Налаштуйте таймер відкладеного старту до 19 годин і посудомийна машина почне миття в запланований час, щоб посуд був чистим перед сніданком або вечерею. Приємний бонус – економія електроенергії за нічним тарифом.

Посудомийна машина ELEYUS DWB 60036 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Посудомийна машина ELEYUS DWB 60036 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Посудомиючі машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Посудомиючі машини и купити Посудомийна машина ELEYUS DWB 60036 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Посудомийна машина ELEYUS DWB 60036

Тип машини Повногабаритна (60 см)
Спосіб встановлення Повновбудовувані
Місткість комплектів 15
Клас енергоспоживання A++
Комплектація А
Клас сушіння А
Дісплей Є
Захист від дітей Ні
Кількість програм Автоматична
Гігієнічна
Попереднє ополіскування (замочування)
Повсякденне миття
Експрес-програма
Економічна програма (Еко)
Кількість температурних режимів 4
Тип сушіння Турбосушка
Рівень шуму під час роботи 47 дБ
Захист від протікання Є
Розміри (ШхГхВ) Габарити (ВхШхГ)
82-87 х 59.8 х 57 см
Розміри ніші для вбудовування (ВxШxГ)
82-87 х 60 х 57 см
Габарити упаковки (ВхШхГ)
86 х 64.4 х 66 см

* Технічні характеристики Посудомийна машина ELEYUS DWB 60036 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Посудомийна машина ELEYUS DWB 60036

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS DWB 60036

Код товару: 101212
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 215995
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207074
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH SPS 2IKW04E 15781 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →