Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа ELEYUS DIANA 6006 BL

Код товару: 163178
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа ELEYUS DIANA 6006 BL

Духовка електрична • потужність: 2100 Вт • об'єм: 66 л • режимів роботи: 6 • розміри (ВхШхГ): 59,5 х59, 5х54, 5 см • чорний

Ціна: 12255 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована духова шафа ELEYUS DIANA 6006 BL

6 режимів роботи
Ви гарантовано приготуєте ідеальну страву, адже духова шафа DIANA 6006 працює в 6 режимах, тому так легко підібрати нагрівальний елемент серед запропонованих: верхнє нагрівання, нижнє нагрівання, нагрівання верхнє + нижнє, нагрівання верхнє + нижнє + конвекція, гриль, розморожування. Духова шафа досить потужна, тому вам не потрібно довго чекати досягнення потрібної температури.

Готуйте на двох рівнях з конвекцією
Пишні бісквіти, хрумке печиво та справжня італійська піца рівномірно пропечені з усіх боків – ось результат роботи конвекції. Бережіть свій час для рідних та друзів, оскільки DIANA 6006 може запікати страви одночасно на кількох рівнях.Отримати соковиті страви з хрусткою скоринкою тепер легко.

Гриль
Приготування соковитих стейків та овочів з максимальним збереженням корисних властивостей доступне з використанням грилю. Це ідеальна функція для поціновувачів здорового харчування.

Поворотні перемикачі Push & Pull
Керуйте духовкою за допомогою поворотних перемикачів Push & Pull, які приваблюють практичністю та естетичним виглядом. Ви оціните абсолютно непомітні втоплені ручки, які гарантують легкість прибирання.

Таймер
Все ще хвилюєтеся, щоб не забути вимкнути грубку та не зіпсувати улюблену страву? Налаштуйте механічний таймер і займайтеся власними справами, адже духова шафа вимкнеться.автоматично.

Легке очищення
Догляд за духовкою зараз не проблема, оскільки стінки духової шафи DIANA 6006 покриті емаллю легкого очищення, яка відрізняється практичністю. Прибирання не принесе клопоту, навіть у важкодоступних місцях, просто використовуйте очищення парою, а напрямні, що знімаються, так легко мити навіть у посудомийці!

Тангенціальне охолодження
Максимальна температура духовки досягає 270° С, тому для безпеки використання приладу духова шафа DIANA 6006 працює з тангенціальним охолодженням, що гарантує збереження кухонних меблів.

Хромовані знімні напрямні забезпечують стійке розміщення дека, а також легкі у догляді. Длябезпечного користування дверцята духової шафи виготовлені з двошарового загартованого скла, щоб зовнішня стінка дверей залишалася холодною.

Вбудована духова шафа ELEYUS DIANA 6006 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа ELEYUS DIANA 6006 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа ELEYUS DIANA 6006 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа ELEYUS DIANA 6006 BL

Тип Духовка електрична
Об'єм 66 л
Енергоспоживання А
Керування Поворотне
Дисплей Ні
Система очищення Традиційна
Телескопічні напрямні Є
Потужність, Вт 2100 Вт
Кількість дверних окулярів 2 шт
Режими Верхнє нагрівання
Нижнє нагрівання
Нагрів верхній+нижній
Нагрів верхній+нижній+конвекція
Гриль
Розморожування
Колір Чорний
Габарити 59.5 x 59.5 x 56.5 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа ELEYUS DIANA 6006 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа ELEYUS DIANA 6006 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS DIANA 6006 BL

Код товару: 298058
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320342
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 210453
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →