Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 IS+WH

Код товару: 172341
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 IS+WH

Витяжка телескопічна • ширина: 596 мм • глибина: 276-450 мм • тип очищувача повітря: проточний/циркуляційний • колір: білий • продуктивність: 700 м³/год • приміщення: 20,5-28,5 м²

Ціна: 3311 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 IS+WH

Витяжка Eleyus Cyclon Eleyus Cyclon 700 60 IS – це телескопічна витяжка, виконана у сучасному мінімалістичному стилі. Витяжка чудово впишеться в будь-який кухонний інтер'єр завдяки прямим лініям та лаконічним формам. За продуктивністю вона підійде для використання у приміщеннях до 18 м.кв. Просте та надійне механічне керування дозволяє швидко вибрати потрібний швидкісний режим або увімкнути освітлення.

Продуктивність та режими роботи Eleyus Cyclon 700 60 IS оснащена потужним двигуном, що забезпечує продуктивність до 700 м³/год. Витяжка функціонує у двох режимах: рециркуляції та відведення. У режимі відведення вона повинна бути приєднана до вентиляційного каналу. Наявність у комплектізворотного клапана збереже повітря у приміщенні чистим та свіжим, не дозволяючи забрудненому повітрі з шахти проникнути до кімнати. Для роботи в режимі рециркуляції витяжку слід оснастити вугільним фільтром (у комплекті не йде і купується окремо) і залишити вільним вихід повітря до приміщення.

Фільтр. Робочі швидкості В основну комплектацію Eleyus Cyclon 700 60 IS входить алюмінієвий жироуловлюючий фільтр, який надійно захищає двигун та внутрішні частини витяжки від налипання жиру та кіптяви. Техніка має два швидкісні режими, які встановлюються за допомогою механічного перемикача на панелі керування. Працюючи на першій швидкості, витяжка видає шум у районі 51 дБ, на другійшвидкості рівень шуму зростає до 62.1 дБ. На кухні зручно перебувати навіть при включеній на високих обертах витяжці.

Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 IS+WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 IS+WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 IS+WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 IS+WH

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 700 м³/год
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 220 Вт
Кількість швидкостей 2 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 61 дБ
Керування Механіка
Режим роботи Відведення та рециркуляція
Тип освітлення Галогенне
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Сталь/білий

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 IS+WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 IS+WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS Cyclon 700 60 IS+WH

Код товару: 328265
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219996
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370708
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →