Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 BG

Код товару: 125150
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 BG

Тип та монтаж: вбудована (в шафу); Оформлення: з висувною панеллю; Принцип роботи: відведення/рециркуляція; Потужність (Вт): 220; Макс. продуктивність (м3/год): 700; мін. рівень шуму (дБ): 41; Макс. рівень шуму (дБ): 51; Кількість швидкостей: 2; Можливість встановлення активного фільтра

Ціна: 3311 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 BG

 Висока якість та функціональність, бездоганний стиль та простота у використанні - все це характеризує продукцію ТМ ELEYUS. Одним з досягнень команди інженерів-розробників торгової марки є телескопічна кухонна витяжка Cyclon 700 60 BG, яка не тільки ідеально доповнить кухню в будь-якому стилі, але стане Вашою незамінною помічницею.

Телескопічна кухонна витяжка Cyclon 700 60 BG має широку низку переваг, які не залишать байдужим навіть найвибагливішого покупця. Насамперед слід зазначити, що висота вбудованої частини становить лише 138 мм, що дозволить легко вмонтувати витяжку в стандартну шафку для вбудованої техніки. Однак конструктори ТМ ELEYUSзробили практично неможливе - помістили у цей надкомпактний корпус високопотужну турбіну продуктивністю 700 м³/рік, що не має аналогів на сучасному ринку кухонних витяжок. Сучасний та надійний висувний механізм прикрасить кухню будь-якого стилю та дизайну, а висувна телескопічна панель забезпечить додаткове втягування. У своїй продукції ми застосовуємо високотехнологічні телескопічні напрямні нового покоління, відмінними рисами яких є нульове потрапляння на них жиру та легкий перебіг панелі. Кухонна витяжка Cyclon 700 60 BG пофарбована високоякісною порошковою фарбою, що не тільки надає їй привабливого зовнішнього вигляду, але й захищає метал від корозії таробить його надзвичайно довговічним.
Зручне та надійне механічне керування зробить користування витяжкою суцільним задоволенням. Витяжка Cyclon 700 60 BG обладнана двома галогенними лампами, включати та вимикати які можна не лише за допомогою головного вимикача, але й висуванням панелі. Також варто відзначити, що витяжка Cyclon 700 60 BG м'яко, але ефективно освітить Вашу кухню без потреби увімкнення самого пристрою.
Кухонна витяжка Cyclon 700 60 BG може працювати у двох режимах - у режимі відведення повітря та рециркуляції. Саме режим рециркуляції назавжди вирішить проблему очищення повітря у приміщеннях із ускладненим підключенням до вентиляційної шахти. Щоб забезпечити режим рециркуляціїслід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW – E14 та зробити вільним вихід повітря з турбіни у простір приміщення.

Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 BG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 BG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 BG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 BG

Встановлення Вбудована
Продуктивність, куб.м/год 700
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 220 Вт
Кількість швидкостей 2
Максимальний рівень шуму, дБ 51 дБ
Керування кнопкове
Режим роботи Відведення/циркуляція
Тип освітлення Галогенне
Інтенсивний режим є
Фільтр Алюмініневий
Ширина витяжки 60 см
Колір бежевий

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 BG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS Cyclon 700 60 BG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS Cyclon 700 60 BG

Код товару: 328265
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219996
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370708
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →