Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL

Код товару: 320985
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL

Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL - телескопічна витяжка з кнопковим керуванням, що відрізняється вдалим поєднанням потужної турбіни та компактного корпусу.

Ціна: 5160 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL

Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL - телескопічна витяжка з кнопковим керуванням, що відрізняється вдалим поєднанням потужної турбіни та компактного корпусу.
 
Компактність
Виробники до деталей продумали конструкцію витяжки для мінімальних просторових витрат на вашій кухні, адже її вбудована частина складає всього 138 мм, що дозволяє вам легко вмонтувати її навіть у стандарті кухонні шафки.
 
Продуктивність
Чисте та свіже повітря гарантоване, оскільки модель оснащена потужною турбіною з продуктивністю 1000 м 3 /год. Інтенсивність втягування ви зможете регулювати самостійно, оскільки є дві швидкості. Для ефективноговикористання витяжки рекомендується встановлювати її у приміщеннях площею до 23 м², а у разі труднощів із підключенням до вентиляції використовуйте витяжку в режимі рециркуляції з двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-Е14.
 
Декоративна телескопічна панель
Характерною особливістю телескопічних витяжок є наявність висувної панелі, що розширює площу втягування повітря. Накладка із загартованого скла на витяжній панелі гармонійно виглядає в інтер'єрі, а ще приємно порадує господиню легким очищенням.
 
Зручність у повсякденному використанні
Надійне керування та освітлення надає комфорту до щоденного використання витяжки. Механічні клавішіуправління дозволяють включати та вимикати витяжку та освітлення, а також регулювати швидкість втягування повітря. Крім клавіш, увімкнення та вимкнення витяжки можливе за допомогою телескопічної панелі. Для вашої зручності використано дві галогенні лампи, що відрізняються широкою площею освітлення.
 
5 років гарантії
ELEYUS - український виробник, впевнений у якості власної продукції, тому забезпечує покупців гарантією 5 років на вбудовану техніку.

Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL

Встановлення Телескопічна
Продуктивність, куб.м/год 1000 м³/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 270 Вт
Кількість швидкостей 2
Максимальний рівень шуму, дБ 61 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення/рециркуляція
Тип освітлення Галогенні лампи: 2 x 35 Вт
Фільтр Алюмінієвий, жироуловлюючий
Ширина витяжки 60 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Eleyus BREEZE G 1000 60 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eleyus BREEZE G 1000 60 BL

Код товару: 112121
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 112547
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 134411
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →