Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS BORA 1200 LED SMD 60 WH

Код товару: 169153
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS BORA 1200 LED SMD 60 WH

Витяжка купольна • ширина: 598 мм • глибина: 498 мм • тип очищувача повітря: проточний/циркуляційний • колір: білий • продуктивність: 1200 м³/год • приміщення: 30 м².

Ціна: 6751 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS BORA 1200 LED SMD 60 WH

Тільки згодом ми розуміємо, що домашній затишок, спокій та комфорт рідних — безцінні речі, які стоять на першому місці в житті, а наше житло — не лише безмовні кам'яні стіни, адже у кожний будинок є душа. І якщо душа будинку - це однозначно домівка, кухня, то її серцем без вагань можна назвати кухонну витяжку Bora 1200 LED SMD 60 від ТМ ELEYUS.

Ця сучасна і високотехнологічна витяжка, безумовно, стане не тільки Вашою незамінною помічницею, але й справжньою прикрасою кухні. Великою перевагою кухонної витяжки Bora 1200 LED SMD 60 є те, що її бездоганний і ретельно продуманий дизайн ідеально увіллється в кухню будь-якого стилю. Незалежно від того, чи є Випоціновувачем вишуканої класики, або захоплюєтеся новомодними стилями хай-тек і модерн, або взагалі Ви фанат скандинавського, італійського або прованського стилю оформлення - кухонна витяжка Bora 1200 LED SMD 60 претендує на гідне місце у Вашій кухні та у Вашому житті. Металева частина кухонної витяжки Bora 1200 LED SMD 60 покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії.

Завдяки кухонній витяжці Bora 1200 LED SMD 60 Ви назавжди забудете про сторонні запахи у Вашому будинку, адже її продуктивність становить 1200 м³/год, що дозволить очистити повітря в кухні від пари, диму та гарячого повітря за лічені хвилини і Ви знову зможете насолоджуватися приємними. у колірідних. Витяжка обладнана двома світлодіодними лампами, які мають тривалий термін роботи (понад 25 000 годин) та споживають мало енергії. Світлоелементи класу SMD виробляють природне м'яке світло, що є найбільш сприятливим для організму та забезпечують мінімальне навантаження на зір. Крім того, лампи відносяться до поширеної контактної групи GU10, що дозволяє при необхідності придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки та легко її замінити. Інженери розробники ТМ ELEYUS плідно попрацювали над тим, щоб механічне керування витяжки було максимально зручним та зрозумілим для використання та водночас надійним та довговічним. Крім того, кухонна витяжкаBora 1200 LED SMD 60 стане ідеальним рішенням для власників кухонь із ускладненим підключенням до вентиляційної шахти, оскільки має можливість працювати у режимі рециркуляції. Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW – E15100 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення.

Важливим досягненням на сучасному ринку техніки, що вбудовується, є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Ставши щасливим володарем витяжки кухонної Bora 1200 LED SMD 60 від ТМ ELEYUS, Ви переконаєтеся, що не тільки подарувалистильний та функціональний аксесуар до свого дому — Ви внесли до нього безцінні речі, а саме чистоту, гармонію та спокій.

Витяжка ELEYUS BORA 1200 LED SMD 60 WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS BORA 1200 LED SMD 60 WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS BORA 1200 LED SMD 60 WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS BORA 1200 LED SMD 60 WH

Встановлення Витяжка купольна
Продуктивність, куб.м/год 1200 м³/година
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 226 Вт
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 68 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS BORA 1200 LED SMD 60 WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS BORA 1200 LED SMD 60 WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS BORA 1200 LED SMD 60 WH

Код товару: 41015
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155008
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 135259
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →