Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS AURA 30 BL I

Код товару: 208481
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS AURA 30 BL I

Варильна поверхня електрична • склокераміка • кількість електричних конфорок: 2 • нагрівальні елементи: індукційні • розміри (ШхГ): 29x52 см • чорний

Ціна: 10664 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS AURA 30 BL I

Індукційні нагрівальні елементи
Індукційний тип нагріву набуває популярності завдяки безпеці, економічності та універсальності, адже індукційний принцип роботи гарантує нагрівання поверхні лише за наявності посуду. Завдяки індикатору присутності та відповідності посуду Pot Detection поверхню визначає дно посуду, нагріваючи тільки його, без розточування електроенергії на спалювання кисню, що властиво газовим варильним поверхням.

Французька склокераміка EuroKera
Використання якісних та надійних матеріалів здатне забезпечити чудовий вигляд варильної поверхні на роки. Для індукційної варильної поверхні ELEYUS AURA було обрано французькусклокераміка від світового лідера EuroKera. Європейські стандарти виробництва гарантують стійкість до високих температур та механічних пошкоджень, отже поверхня довго буде радувати ваше око.

Sensor Control
Сучасна варильна поверхня вимагає сучасного, інтуїтивно-зрозумілого блоку керування. З сенсорним керуванням ви легко налаштуєте температурний режим з 9 рівнями нагріву, а таймер з автовимкненням дає можливість встановити час приготування, після якого проінформує вас звуковим сигналом і вимкне конфорку. Для забезпечення безпеки використання сенсора ми обладнали ELEYUS AURA функцією блокування та захисту від дітей.

Зони нагрівання
/> ELEYUS AURA має дві зони нагріву, які відрізняються потужністю та діаметром. При проектуванні варильної поверхні ELEYUS AURA нам було важливо максимально оптимізувати процес приготування, тому серед функцій варильної поверхні є швидке нагрівання – Booster, яке дозволяє скоротити час приготування шляхом короткочасного збільшення потужності зони нагріву.

Функціональні особливості
Створюючи варильну поверхню ELEYUS AURA було додано функцію смарт-паузи Stop&Go, яка не просто вимкне варильну поверхню за вашої потреби, а підтримуватиме страву теплим. Для відновлення роботи поверхні достатньо повторно натиснути Stop&Go на панелі керування та всепопередні налаштування відновляться.

Функцію захисту від переливу оцінить кожен, тому що при попаданні рідини на поверхню вона вимкнеться, гарантуючи безпеку. Закінчивши процес приготування, ви точно знатимете, коли безпечно торкатися і очищати поверхню, адже індикатор залишкового тепла відображатиме, що поверхня ще не охолола до безпечної температури — 60 °С.

Вбудована поверхня ELEYUS AURA 30 BL I Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS AURA 30 BL I в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS AURA 30 BL I в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS AURA 30 BL I

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 2 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Газовий контроль -
Матеріал стін -
Автоматичний банк -
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 29x52 см
вага, кг 4.2 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS AURA 30 BL I можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS AURA 30 BL I

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS AURA 30 BL I

Код товару: 205840
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207311
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289661
На замовлення, 1-3 дні
Amica MPI 6540 TU 10707 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →