Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS ASTRA 60 WH CF

Код товару: 223499
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS ASTRA 60 WH CF

Варильна поверхня газова • скло • кількість газових конфорок: 4 • розміри (ШхГ): 60x52 см • білий

Ціна: 6149 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS ASTRA 60 WH CF

Сучасний дизайн та надійні матеріали
Варильна поверхня газова ASTRA CF виготовлена ​​із загартованого стекла. Цей матеріал швидко набирає популярності завдяки привабливому вигляду та простоті в догляді. Зворотний бік скла пофарбований високотемпературною керамічною фарбою. Пальники розміщені на поверхні так і на такому відстані, щоб ви могли використовувати улюблений посуд незалежно від його форми та розмірів.

Стійкі чавунні решітки
Варильна поверхня газова обладнана чугунними решітками круглої форми, які є особливо ергономічними, зручними та оригінальними. Дизайн решіток продуманий до деталей, адже гарантує стійкість посуду різних діаметрів і легкість у догляді, що так важливо дляпідтримання чистоти на кухні. Завдяки оптимальним розмірам їх легко мити у посудомийці. Чугун легкий у догляді, витримує довгострокове вплив високих температур, тому слугуватиме вам багато років.

Безпека - один із ключових принципів ELEYUS!
Сучасні газові поверхні ТМ ELEYUS це гарантія безпеки вашого будинку. Газ-контроль виключає подання газу у разі випадкового загасання пламени. Поверхня має поворотні перемикачі з блокуванням, що унеможливлює випадкове вмикання приладу (для вмикання необхідно натиснути на перемикач і повернути його). Крім того, швидка конфорка розташована спереду наліво і частично висунута вперед, що дає використовувати посуд великих розмірів і захищає.поверхню стіни від нагрівання Для підтвердження високої якості та безпеки у використанні всі газові варільні поверхні ТМ ELEYUS проходять чотирирівневий контроль герметичності з'єднань газової арматури на різних етапах виробництва.

ASTRA додає комфорту у повсякденні життя
Електропідпал із керуванням у ручці робить користування приладом зручнішим. Для підвищення ергономічності приладу ручки керування розміщені у правій частині поверхні, на безпечному відстані від потужної конфорки. Ручки розміщені нижче рівня решіток, що унеможливлює їх контакт із гарячим посудом та перешкоджає нагріванню.

Вбудована поверхня ELEYUS ASTRA 60 WH CF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS ASTRA 60 WH CF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS ASTRA 60 WH CF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS ASTRA 60 WH CF

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Скло
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотне
Таймер каміна -
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Білий
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 60x52 см
вага, кг 11.9 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS ASTRA 60 WH CF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS ASTRA 60 WH CF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS ASTRA 60 WH CF

Код товару: 237778
На замовлення, 1-3 дні
HANSA BHGS630502 6192 грн
Код товару: 316938
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 71366
На замовлення, 1-3 дні
Kernau KHC 3211 6235 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →