Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Eleyus ASTORIA 6006 IS+BL

Код товару: 207916
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Eleyus ASTORIA 6006 IS+BL

Духовка електрична • потужність: 2100 Вт • об'єм: 62 л • режими роботи: 6 • розміри (ВхШхГ): 59,5х59,5х54,5 см • чорний

Ціна: 10621 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована духова шафа Eleyus ASTORIA 6006 IS+BL

Електрична духова шафа ELEYUS ASTORIA 6006 BL - це новинка від національного бренду вбудованої техніки для кухні ELEYUS. Духова шафа ELEYUS ASTORIA 6006 BL не тільки стане прикрасою будь-якої кухні, але і завдяки оптимально підібраним функціям, простоті у використанні та догляді буде незамінною супутницею як кулінара початківця, так і досвідченого кухаря. ELEYUS подбали про те, щоб духова шафа ELEYUS ASTORIA 6006 BL створила ідеальний ансамбль з іншою вбудованою технікою нашого бренду і перетворила вашу кухню на оазис краси та стилю.

Електрична духова шафа ELEYUS ASTORIA 6006 BL має внутрішній об'єм 62 л, який дозволить з легкістю приготувати улюблені страви. Клас енергоефективності «А» дозволить суттєвоекономити на електроенергії. Потужність духової шафи складає всього 2,1 кВт, проте при цьому вона швидко нагрівається і Вам не доведеться довго чекати потрібної температури. Духова шафа ELEYUS ASTORIA 6006 BL працює в 6-ти режимах (верхній нагрів, нижній нагрів, нагрів верхній + нижній, нагрів верхній + нижній + конвекція, гриль, розморожування), що дозволить порадувати навіть найвибагливіших гурманів. Завдяки функції конвекції температура в духовці вирівнюється через постійну циркуляцію гарячого повітря, що дозволяє стравам рівномірно пропікатися, а також готувати одночасно на декількох рівнях і розширити діапазон приготування цілому.

Для створення духової шафи ELEYUS ASTORIA6006 BL використані тільки високоякісні матеріали: подвійне чорне загартоване скло для дверей, емальована сталь для панелі керування, алюміній для ручки. Всі ці деталі створюють не тільки естетичний ансамбль, але і є міцними, стійкими і довговічними. Духова шафа обладнана надійними механічними ручками управління, а також механічним таймером з виключенням духовки та сигналізацією про закінчення процесу приготування. Для приготування доступні 4 рівні рельєфних напрямних. Ви оціните легкість догляду за духовкою ELEYUS ASTORIA 6006 BL завдяки емалі легкого очищення і знімним і розбірним дверцятам, які легко мити як руками, так і в посудомийці. В комплект входить решітка талист для приготування Ваших улюблених шедеврів.

Вбудована духова шафа Eleyus ASTORIA 6006 IS+BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Eleyus ASTORIA 6006 IS+BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Eleyus ASTORIA 6006 IS+BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Eleyus ASTORIA 6006 IS+BL

Тип Електрична
Об'єм 62 л
Енергоспоживання А
Керування Поворотне
Дисплей Ні
Система очищення Емаль легкого очищення
Телескопічні напрямні Є
Потужність, Вт 2000 Вт
Гриль Є
Конвекція Є
Особливості Ні
Кількість дверних окулярів 2 шт
Режими Верхнє нагрівання
Нижнє нагрівання
Нагрів верхній+нижній
Нагрів верхній+нижній+конвекція
Гриль
Розморожування
Колір Чорний/нержавіюча сталь
Габарити 59.5 x 59.5 x 56.5 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Eleyus ASTORIA 6006 IS+BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Eleyus ASTORIA 6006 IS+BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eleyus ASTORIA 6006 IS+BL

Код товару: 348701
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182854
На замовлення, 1-3 дні
Ventolux MADRID 10707 грн
Код товару: 62214
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →