Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Elephone A6 Max 4/64Gb Red

Код товару: 209281
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Elephone
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Elephone A6 Max 4/64Gb Red

Всі звикли до того, що телефони цього бренду можна купити за доступною ціною, але представлена ​​модель Elephone A6 Max ламає уявлення, що склалося. Вона відмінно підійде не тільки для повсякденного використання, але також для встановлення різноманітних ігор та програм. Зовсім недорого придбати її не вийде, але це чудовий варіант для вирішення будь-яких завдань.

Ціна: 5117 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Elephone A6 Max 4/64Gb Red

Дизайн Стильний дизайн моделі Elephone A6 Max виглядає справді вражаюче на тлі дорогих виробів розкручених брендів. Великий екран займає основну частину лицьової панелі та не зіпсований ні рамками, ні вставками. Лише краплеподібний виріз фронтальної камери порушує його цілісність. На тильній панелі розташований дактилоскопічний сканер та здвоєний модуль основної камери зі спалахом. Пластиковий корпус укріплений металевими вставками, відрізняється легкою вагою та високою міцністю. Бажаючі можуть Elephone A6 Max купити в Україні у кількох колірних варіаціях. Екран Телефон Elephone A6 Max отримав в оснащення чудову матрицю IPS, діагональ якої досягає 6,53 дюйми, що для смартфона єсправді вражаючим показником. Фаблет має непогану роздільну здатність екрану 720 x 1560 пікселів і щільність точок 263 пікселя на дюйм, тому комфортне використання користувачеві гарантовано. Продуктивність На пристрої встановлений відмінний процесор на 8 ядер MediaTek Helio P22, який працює в парі з 4 Гб оперативної пам'яті. Це найпотужніші характеристики, тому цілком доцільно купити Elephone A6 Max для запуску важких програм та програм, а також для встановлення нових сучасних ігор. Навіть на максимальних налаштуваннях вони працюватимуть ідеально. Крім того, тут встановлена ​​новітня версія ОС Android 9.0, і проблем із завантаженнями точно не буде. Об'єм вбудованої пам'яті складає 64 Гб. При цьому, на Elephone A6 Maxвартість залишається прийнятною. Акумулятор Місткість акумулятора становить 3950 мАч і підтримує опцію швидкої та бездротової зарядки, тому ви сміливо можете брати смартфон Elephone A6 Max навіть у найдальші поїздки.

Мобільний телефон Elephone A6 Max 4/64Gb Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Elephone A6 Max 4/64Gb Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Elephone A6 Max 4/64Gb Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Elephone A6 Max 4/64Gb Red

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 9.0 Pie
Показувати 6.53"
ЦП MediaTek Helio P22 (MT6762)
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Wi-FI модуль
802.11 a/b/g/n/ac/n5GHz
Стандарт Bluetoth
4.2
Функції пам'яті Об'єм оперативної пам'яті
4 Гб
Об'єм вбудованої пам'яті
64 Гб
Камера Основна камера
20 + 5 Мп
Модель датчика
CMOS
Діафрагма
f/2.0
Фронтальна камера
20 Мп, f/2.2
Автофокусування
Так
Функція розпізнавання осіб
Так
Доступ в Інтернет 2G, 3G, 4G
Розваги та мультимедіа Є
Інтерфейси та з'єднання USB Type-C
Тип акумулятора 3950 мАг
Організатор Є
Стандарти 2G, 3G, 4G
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Мобільний телефон Elephone A6 Max 4/64Gb Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Elephone A6 Max 4/64Gb Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Elephone A6 Max 4/64Gb Red

Код товару: 114269
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252134
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 298626
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →