Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електродотримач Німеччина 600А Hoz довжина 24 см, латунь

Код товару: 344536
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монтажні елементи Електродотримач Німеччина 600А Hoz довжина 24 см, латунь

Електродотримачі 600А латунь-комплектуючі до зварювальних апаратів забезпечують можливість виконання великих різноманітних обсягів робіт з мінімальним простоєм.

Ціна: 527 грн
шт

Опис товару Електродотримач Німеччина 600А Hoz довжина 24 см, латунь

 Електрродоутримувач 600А латунь -комплектуючі до зварювальних апаратів забезпечують можливість виконання великих різноманітних обсягів робіт з мінімальним простоєм. Пальники, газові балони, розпилювачі газу, зварювальні рукави, редуктори, манометри та багато іншого дозволять найбільш ефективно використовувати зварювальні апарати в процесі різних робіт. Багато сферах виробничої діяльності зварювання є незамінним процесом. Зварювальні роботи часто використовуються як у великих та середніх галузях промисловості, таких, як машинобудування та будівництво, так і в середньому та малому господарстві, наприклад, в автомайстернях, у приватних будинках для ремонту та дрібного будівництва. Зварювальнийапарат необхідний і професійним будівельникам, і непрофесіоналам, які самі щось ремонтують у домашніх умовах. Безпосередньо зварювальний процес є складною фізико-хімічною дією, результатом якого є нероз'ємне з'єднання металевих деталей різних розмірів і конструкцій, а також розрізання металу різної якості. Сучасні зварювальні апарати виготовлені із застосуванням інноваційних досягнень техніки, вирізняються високою якістю, зручною конструкцією та надійністю при функціонуванні.

Електродотримач Німеччина 600А Hoz довжина 24 см, латунь Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електродотримач Німеччина 600А Hoz довжина 24 см, латунь в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монтажні елементи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монтажні елементи и купити Електродотримач Німеччина 600А Hoz довжина 24 см, латунь в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електродотримач Німеччина 600А Hoz довжина 24 см, латунь

Вид Електродотримач
Довжина 26 см.
Країна-виробник Німеччина

* Технічні характеристики Електродотримач Німеччина 600А Hoz довжина 24 см, латунь можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електродотримач Німеччина 600А Hoz довжина 24 см, латунь

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Електродотримач Німеччина 600А Hoz довжина 24 см, латунь

Код товару: 344576
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348210
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344575
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →