Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Electrolux RJ2803AOD2

Код товару: 152609
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Electrolux RJ2803AOD2

Модель зроблена в стриманому дизайні, що ідеально вписується в стиль, заснований на натуральності. М'які відтінки, природні текстури, правильні форми – якщо все це притаманне вашій кухні, Electrolux RJ2803AOD2 зможе підкреслити ці якості. Він зроблений у коричневому кольорі з дерев'яною текстурою, що додатково допоможе наголосити на самобутності та наближеності до природи. Відтінює дерево темно-коричневе оздоблення ручки. Внутрішнє місце зроблено в білому кольорі.

Ціна: 15308 грн
шт

Опис товару Холодильник Electrolux RJ2803AOD2

 ВІДМІННЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ДОМУ

З високоякісним двокамерним холодильником ELECTROLUX ваші готові страви та продукти, що швидко псуються, будуть зберігатися значно довше. Він відрізняється незначною витратою електроенергії, за що отримав клас енергоефективності А+. У разі постійної експлуатації протягом року холодильник споживає близько 240 кВт. Його продуктивність дозволяє заморожувати до 4 кг продуктів на добу. Робота пристрою не відверне вас від ведення домашніх справ – максимальний рівень шуму не перевищує 40 дБ. При непередбаченому відключенні електроживлення ваші продукти не зіпсуються, оскільки в камерах зберігатиметься заданий рівень температури ще протягом 20годин.
 
ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
Отдельний ELECTROLUX RJ2803AOD2 отримав корпус з габаритами 55 х 159 х 60 см, який виконаний в коричневому кольорі і гармонійно поєднується з будь-яким сучасним інтер'єром. Морозильна камера розташовується у його верхній частині. До кожного відділення передбачені окремі дверцята з ергономічною ручкою. Дверцята, що перенавішують, дадуть вам можливість встановити пристрій у будь-якій частині приміщення.
 
ХОЛОДИЛЬНИЙ ОТСЕК
У холодильному відділенні корисним об'ємом 209 літрів ви зможете помістити велику кількість готових страв, молочних продуктів, овочів та фруктів. У камері встановлено автоматичний тип розморожування. В оснащення камери входять 4 міцні полиці,виконані з високоякісного скла, яке витримує великі вагові навантаження та стійке до появи сколів. На дверцятах відсіку передбачено 4 місткі кишені, які стануть ідеальним рішенням для зберігання соків, йогуртів, приправ та інших невеликих продуктів. Вбудовані світлодіодні лампи забезпечують м'яке освітлення вмісту полиць, що дозволить вам завжди легко дістати той чи інший продукт. Крім того, світлодіодне освітлення відрізняється низьким споживанням електроенергії та тривалим терміном служби.
 
МОРОЗИЛЬНИЙ ОТСЕК
У морозильній камері ELECTROLUX RJ2803AOD2 корисним об'ємом 50 літрів продукти заморожуються швидко та без змішування запахів. Вона станевідмінним варіантом для тривалого зберігання м'яса, птиці, риби та морепродуктів. У оснащення відсіку входять 2 ящики, які легко виймаються і ставляться назад. Вони мають прозорі стінки, що дозволяє бачити їхній вміст. Контейнери виконані з міцного пластику, що відрізняється стійкістю до механічних пошкоджень та сколів.

Холодильник Electrolux RJ2803AOD2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Electrolux RJ2803AOD2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Electrolux RJ2803AOD2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Electrolux RJ2803AOD2

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника двокамерний
Система охолодження краплинна
Розташування морозильної камери зверху
Загальний об'єм, л 270 л
Об'єм холодильника, л 209 л
Обсяг морозильної камери, л 50 л
Колір коричневий
Керування механічне
Єнергоспоживання 240 кВт.год/Рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Можливість перевішування двері є
Рівень шуму 40 дБ
Потужність заморожування 4 кг/добу
Габарити (ШxГxВ) 159*54.5*60.4 см
Вага Вага: 46.7 кг

* Технічні характеристики Холодильник Electrolux RJ2803AOD2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Electrolux RJ2803AOD2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux RJ2803AOD2

Код товару: 41836
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349659
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345307
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →