Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Electrolux PerfectMix ESB 2350

Код товару: 64777
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Electrolux PerfectMix ESB 2350

Сфера застосування: побутова. Матеріал: пластик. Функції: дроблення льоду, подрібнення, мікшування. Безступінчастий регулятор швидкості. Робота компенсатор (поглинач) пульсацій. Чаша з мірками. Кришка з отвором. Зливний краник. Нековзні ніжки. Можливість миття в посудомийній машині (чашу, кришку). Довжина кабелю: 1м.

Ціна: 1849 грн
шт

Опис товару Змішувач Electrolux PerfectMix ESB 2350

 Блендер стаціонарного типу Electrolux PerfectMix ESB2350 має ряд переваг. Він відрізняється гарним дизайном, високою якістю виготовлення та простотою експлуатації. Класичний білий колір та плавні лінії надають особливого шарму, прилад чудово доповнить вашу колекцію техніки для кухні. Місця на кухні він займе мінімум, зате значно полегшить та прискорить процес приготування їжі. Подрібнити або змішати продукти - так без проблем!
Блендерукомплектований скляною чашею об'ємом 1,5 л, не позбавленою практичності. Вона має зручну для захоплення ручку, а нанесена мірна шкала дозволяє з максимальною точністю контролювати об'єм суміші. Ще одна важлива деталь чаші – особлива кришка з отвором для наповнення чаші під час роботи блендера. Ви можете додавати інгредієнти у чашу прямо в процесі приготування без необхідності відкриття кришки. Швидкість роботи плавно регулюється за допомогою механічного регулятора. Передбачено імпульсний режим, який дуже зручний у деяких випадках. Довжина мережного кабелю становить 1 м.

Змішувач Electrolux PerfectMix ESB 2350 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Electrolux PerfectMix ESB 2350 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Electrolux PerfectMix ESB 2350 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Electrolux PerfectMix ESB 2350

Тип блендера стаціонарний
Потік швидкостей Плавне регулювання
Потужність (BT) 450
КОНТРОЛЬ механічне
Шліфування є
Імпульсний режим є
Матеріал корпусу пластик
Отвір для інгредієнтів Матеріал чаші Скло
Шнур 1 м
Забарвлення білий

* Технічні характеристики Змішувач Electrolux PerfectMix ESB 2350 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Electrolux PerfectMix ESB 2350

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux PerfectMix ESB 2350

Код товару: 69535
На замовлення, 1-3 дні
SENCOR SHM 5205 1892 грн
Код товару: 99951
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 137114
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RTB505-W 1892 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →