Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELECTROLUX LFV 616 K

Код товару: 222871
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELECTROLUX LFV 616 K

Тип - Витяжка похила; Продуктивність – 700 м3/год; Режим роботи - Відведення та рециркуляція; Управління – Сенсорне; Фільтр - Грубий очищення (жировий) - алюміній; Максимальний рівень шуму – 63 дБ; Мінімальний рівень шуму – 50 дБ; Функції – Індикатор забруднення фільтрів; Колір чорний; Ширина – 59,8;

Ціна: 19178 грн
шт

Опис товару Витяжка ELECTROLUX LFV 616 K

Насолоджуйтеся приємним та свіжим повітрям Якщо ви любите готувати, тоді вам не обійтися без витяжки Electrolux LFV616. Її ефективність не викликає жодних сумнівів. Зручне сенсорне керування, яскраве LED Strip освітлення та багато іншого стане вам доступним після покупки даного апарату. Вона швидко справляється з поставленим завданням, заощаджуючи при цьому ресурси. Наявність на вашій кухні даної витяжки буде гарантувати вам чистоту та свіжість у всьому приміщенні. Як працює витяжка Electrolux LFV616W? Витяжка має два режими роботи. Рециркуляція-витяжка спочатку втягує все забруднене повітря, очищає його завдяки вбудованому жировому фільтру та видає абсолютно чисте та приємне повітря. Під час відведення,все неприємне повітря разом із випарами виводиться прямо на вулицю, через великий повітропровід. Робочі характеристики Продуктивність цієї витяжки 380 м3/год говорить сама за себе. Витяжка впевнено почувається як у маленькому, так і у великому будинку. Вона легко справляється з неприємним повітрям, тому позитивний ефект буде помітний вже після перших хвилин використання. 4 швидкості допоможуть визначитися з потрібною інтенсивністю роботи, вибираючи між економією часу та ресурсів.

Витяжка ELECTROLUX LFV 616 K Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELECTROLUX LFV 616 K в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELECTROLUX LFV 616 K в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELECTROLUX LFV 616 K

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 575 м³/год
Кількість двигунів 1 шт
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 63 дБ
Керування Сенсор
Режим роботи відведення та рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 90 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка ELECTROLUX LFV 616 K можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELECTROLUX LFV 616 K

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELECTROLUX LFV 616 K

Код товару: 86301
На замовлення, 1-3 дні
Elica LOL BL/A/90 19307 грн
Код товару: 108820
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 88567
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →