Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Electrolux IPE 6455 KF

Код товару: 209617
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Electrolux IPE 6455 KF

Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: електрична; Тип: незалежний; Робоча поверхня: склокераміка; Конфорок (шт): 4; Управління: сенсорне; автовідключення; таймер; захист від дітей; індикатор залишкового тепла; автофокус; режим "міст" (Bridge); керування зовнішньою витяжкою

Ціна: 31433 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Electrolux IPE 6455 KF

Індукційна варильна панель Electrolux IPE 6455 KF дає повну свободу у виборі посуду, підлаштовуючись під її форми та розміри. Дно каструлі має накривати один із центрів конфорок, при цьому варильна панель розпізнає наявність посуду та подає точно потрібний об'єм нагріву. Приготування страв на планчі або у качениці також не спричинить труднощів. Функція FlexiBridge дозволяє об'єднувати конфорки в одну зону нагрівання.

За допомогою функції PowerSlide можна розділити ліву зону на три області з різними рівнями нагріву. Це дозволить швидко переміщати посуд, моментально змінюючи температуру приготування та переходити від інтенсивної смаження до повільного гасіння без додаткових налаштувань.

Технологія Hob2Hood- Готуйте, не відволікаючись на роботу витяжки. Ця функція дозволяє варильній панелі керувати витяжкою для ефективного видалення випарів. Залежно від інтенсивності приготування, кількості конфорок буде обраний оптимальний режим. Робота витяжки повністю автоматична: від активації роботи до керування освітленням.

Вбудована поверхня Electrolux IPE 6455 KF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Electrolux IPE 6455 KF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Electrolux IPE 6455 KF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Electrolux IPE 6455 KF

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Газовий контроль -
Матеріал стін -
Автоматичний банк -
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 59x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Electrolux IPE 6455 KF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Electrolux IPE 6455 KF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux IPE 6455 KF

Код товару: 77631
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PIF 672FB1E 31476 грн
Код товару: 132188
На замовлення, 1-3 дні
AEG IKE 64450 FB 31562 грн
Код товару: 273211
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →