Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Electrolux GPE 963 FX

Код товару: 80862
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Electrolux GPE 963 FX

Виробник Electrolux
Тип Варильна поверхня газова
Розміри (ВхШхГ), см ШхГ: 59,4x51
Управління механічне
Колір нержавіюча сталь
Кількість газових конфорок 3
Кількість електричних конфорок немає

Ціна: 10793 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Electrolux GPE 963 FX

Елегантна варильна поверхня ELECTROLUX GPE 963 FX (GPE963FX) – ідеальне рішення для вашого інтер'єру та ваших кулінарних запитів. Сучасне дизайнерське рішення та компактність моделі забезпечить гармонійне вбудовування у вашу кухню. Ця стильна газова поверхня розроблена для комфортного, швидкого та безпечного приготування їжі. Посуд має різні форми і розміри. Чому б пальникам вашої варильної панелі їм не відповідати? Особливі пальники варильної панелі Electrolux BridgeBurner перетворюються на єдину велику зону нагріву. BridgeBurner ідеальна для великих каструль та гриля та дарує гнучкість у приготуванні великих чи малих страв на ваш вибір. Стильна рамка зіскошеними фасками затримує рідину, що википіла, на поверхні панелі, забезпечуючи бездоганну чистоту стільниці навколо приладу. Продумана конструкція підставок для посуду забезпечує стійкість для каструль та сковорід будь-яких розмірів. Поверхня виготовлена ​​з якісної нержавіючої сталі, вона легко миється та довго зберігає презентабельний зовнішній вигляд. Ручки управління цієї моделі ELECTROLUX GPE 963 FX поворотного типу, газ запалюється за допомогою поворотно-натискної ручки. На невеликій економічній конфорці дуже зручно розігрівати або гасити страви в невеликому за розміром посуді, а також заварювати каву. Для безпеки користувача передбачено систему газ-контролю, яка блокуєподачу газу, якщо полум'я згасло.

Вбудована поверхня Electrolux GPE 963 FX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Electrolux GPE 963 FX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Electrolux GPE 963 FX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Electrolux GPE 963 FX

Тип поверхні Газова
Панель конфорту варильна
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі є
Газовий контроль є
Матеріал стін чавун
Автоматичний банк є
Колір панелі конференцій нерж. сталь
Колір кадру чорний
Розміри (SHG) 59,4*51

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Electrolux GPE 963 FX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Electrolux GPE 963 FX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux GPE 963 FX

Код товару: 17233
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 149915
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207055
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →