Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Electrolux EZB 53410 AX

Код товару: 258728
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Electrolux EZB 53410 AX

Оцініть рівномірність приготування на кількох рівнях. Додатковий нагрівальний контур забезпечує рівномірне нагрівання на двох рівнях. Це ідеальне рішення для печива на швидку руку та пишних пирогів.

Ціна: 10320 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Electrolux EZB 53410 AX

ЖК-дисплей з таймером забезпечить точність налаштувань Світлодіодний дисплей з таймером дозволяє легко відстежувати стан страв. Можна легко задавати точний час приготування і стежити за стравами, що готуються. Це дасть вам повний контроль над духовкою і дозволить дати волю своїм кулінарним талантам. Рівномірне приготування: швидко та ефективно Циркуляція гарячого повітря по всьому об'єму духової шафи забезпечує рівномірне приготування. Все це без потреби повертати страву. Дана технологія прискорює розігрів духової шафи, заощаджуючи як ваш час, так і електрику. Гриль для золотистої скоринки Від хрумкого бекону до ніжної повітряної моцарелли – добійтеся відгриля більшого, ніж будь-коли. Ідеальне доповнення до хрустких курячих крильців і сиру Халумі, що тане в роті. Освітлення духової шафи забезпечить ідеальний огляд Не пропустіть підрум'янювання верхнього шару лазаньї та появу чудової хрусткої скоринки на смаженій курці. Продумане розташування підсвічування всередині духової шафи дозволить вам точно визначити момент чудової готовності страв.

Вбудована духова шафа Electrolux EZB 53410 AX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Electrolux EZB 53410 AX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Electrolux EZB 53410 AX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Electrolux EZB 53410 AX

Тип Електричний
Об'єм 57 л
Енергоспоживання А
Керування Механічний, Електронний
Дисплей Є
Потужність, Вт 2.5 кВт
Гриль Є
Режими Освітлення
Верхнє нагрівання
Верхнє нагрівання + нижнє нагрівання
Нижнє нагрівання
Гриль
Великий гриль
Конвекція з кільцевим нагрівальним елементом
Розморожування

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Electrolux EZB 53410 AX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Electrolux EZB 53410 AX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux EZB 53410 AX

Код товару: 362006
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302907
На замовлення, 1-3 дні
Bosch HBF 011BR0Q 10363 грн
Код товару: 318928
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →