Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Electrolux EWT 1062 IFW

Код товару: 119480
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Electrolux EWT 1062 IFW

Пральна машина Electrolux EWT 1062 TDW має вертикальне завантаження, тому відмінно підійде для ванної кімнати невеликої площі. Вибравши одну із 16 програм, Ви якісно випраєте 6 кг брудної білизни, враховуючи особливості структури тканини. Завдяки функції відстрочення старту Electrolux EWT 1062 TDW почне прання у зручний для Вас час, навіть якщо Вас немає вдома.

Ціна: 14147 грн
шт

Опис товару Пральна машина Electrolux EWT 1062 IFW

 Автоматична пральна машина Electrolux EWT 1062 TDW – це зразок економності, тому що саме вона економить корисну площу, займаючи «п'ятачок» 400х600 мм, економить час, забезпечуючи бездоганну якість прання, практично, без втручання користувача та економить ваш одяг , гарантуючи дбайливе ставлення до того, що стирає.

Далі знайомство з цією пральною машиною показує, що вона може не тільки економити, але й приємно дивувати. Отже, потужність підключення даної пральної машини досягає 2,2 кВт, максимальне завантаження – 6 кг, частота обертання центрифуги – 1000 об/хв, причому середнє споживання електроенергії вбирається у 185 кВт/год, а рівень шуму 78 дБ.Управління процесом прання здійснюється за допомогою електронної системи, яка має 11 програм, дозволяє варіювати температуру миючої суміші і частоту обертання центрифуги віджиму. Крім того, є підтримка функції Fuzzy Logic, функції відкладеного старту, контролю дисбалансу та захисту від протікання.
Загалом, пральна машина Electrolux EWT 1062 TDW володіє всім необхідним функціоналом, присмаченим оптимальним співвідношенням ціна та якості, що робить її дуже привабливою для домашнього використання.

Пральна машина Electrolux EWT 1062 IFW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Electrolux EWT 1062 IFW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Electrolux EWT 1062 IFW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Electrolux EWT 1062 IFW

Тип установки Окремо стоїть
Управління Механіка
Тип завантаження Вертикальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 6
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Габариты (ШxГxВ) 40/60/85 см
Клас прання А
Клас віджимання З
Рівень шуму 57 жБ
Програми 10
Функції Контроль за рівнем піни
Матеріал бака Пластик
Додаткові можливості Захист від протікання

* Технічні характеристики Пральна машина Electrolux EWT 1062 IFW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Electrolux EWT 1062 IFW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux EWT 1062 IFW

Код товару: 197229
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360226
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 18722
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →