Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Прально-сушильна машина ELECTROLUX EW 7WR268S

Код товару: 133060
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прально-сушильні машини Прально-сушильна машина ELECTROLUX EW 7WR268S

Тип завантаження: фронтальне; Завантаження (кг): 8; Швидкість віджиму (про/хв): 1600; Витрата води (л): 54; Сушарка; Інверторний двигун; Швидке прання; Прання пором; Захист від протікання; Контроль піноутворення; Контроль дисбалансу; Клас прання: A; Клас віджиму: A; Клас енергоспоживання: A

Ціна: 31863 грн
шт

Опис товару Прально-сушильна машина ELECTROLUX EW 7WR268S

 Для сучасних домогосподарок важливо поєднувати в машині сушарку та прання, саме цим володіє модель Electrolux EW7WR268S. Принцип «від сухої до сухої» забезпечує швидке та якісне прання білизни. За допомогою системи DualCare визначають тип тканини та вагу завантаження машини. Турботу про кожну річ допоможе здійснити підбір необхідної температури та руху барабана агрегату.

 
Модель Electrolux EW7WR268S можна встановити на підлогу, а габаритні розміри становлять 850х600х572 міліметри. Ніжки, на які встановлюється машина, можна налаштувати на необхідну висоту. Білий колір ідеально підійде для будь-якого дизайну кухні чи ванни. З метою безпеки, виробники встановили систему захисту від дітей тапротікання. Контроль утворення піни не дозволить пошкодити машину та одяг.
 
Швидкість віджиму досягає 1600 оборотів за хвилину, а номінальна напруга 230 В. Переживати про появу шуму під час роботи не варто. Рівень шуму не перевищує 51 дБ при пранні та 60 дБ при сушінні. Виробники моделі Electrolux EW7WR268S забезпечили комфортність за рахунок різних програм прання: синтетика, бавовна, джинсова тканина, одяг для спорту, антиалергенне прання та шерсть.

Прально-сушильна машина ELECTROLUX EW 7WR268S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Прально-сушильна машина ELECTROLUX EW 7WR268S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прально-сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прально-сушильні машини и купити Прально-сушильна машина ELECTROLUX EW 7WR268S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Прально-сушильна машина ELECTROLUX EW 7WR268S

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий чорний
Максимальне завантаження, кг 8 кг
Максимальне завантаження сушіння, кг 4 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1600
Габарити (ШxГxВ) 60/57/85 см
Клас енергоспоживання А
Рівень шуму 51/76 дБ
Програми Бавовна Бавовна Еко Синтетика Делікатна Вовна Свіжий аромат + Пар Віджимання / Злив Полоскання (залежно від оборотів) Machine Clean Антиалергенний Спортивний одяг Верхній одяг Джинсова тканина One GO 1h 1kg
Функції Спеціальні програми для прання вовни 4 регульовані ніжки Дозатор для рідкого миючого засобу Система DualCare
Додаткові можливості SteamCare Вибір температури прання Вибір швидкості віджиму Очищення пухових виробів Видалення плям Прискорене прання Очищення барабана

* Технічні характеристики Прально-сушильна машина ELECTROLUX EW 7WR268S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Прально-сушильна машина ELECTROLUX EW 7WR268S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELECTROLUX EW 7WR268S

Код товару: 365407
На замовлення, 1-3 дні
LG FAR5TGW0W 32766 грн
Код товару: 205764
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 230307
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →