Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина ELECTROLUX EW 6S226 SUI

Код товару: 181150
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина ELECTROLUX EW 6S226 SUI

Тип завантаження: фронтальне; Завантаження (кг): 6; Швидкість віджиму (про/хв): 1200; Витрата води (л): 45; Інверторний двигун; Швидке прання; Прання пором; Захист від протікання; Контроль піноутворення; Контроль дисбалансу; Клас прання: A; Клас віджиму: B; Клас енергоспоживання: A++; Захист від дітей

Ціна: 15609 грн
шт

Опис товару Пральна машина ELECTROLUX EW 6S226 SUI

Пральна машина, фронтальне завантаження 6 кг, віджимання 1200 об/хв, клас енергоефективності А+++, дисплей, відстрочка старту, блокування від дітей, інверторний двигун, колір білий, глибина 38 см.

Програми прання: Увімк./Вимк., Бавовна, Бавовна Еко, Синтетика, Делікатна, Швидка, Полоскання (залежно від оборотів), Віджим / Злив, Антиалергенна + пар, Дитяча білизна, Шовк, Шерсть Плюс, Спорт, Верхній одяг, Джинсова тканина

Пральна машина PerfectCare 600 із системою SensiCare коригує тривалість програми відповідно до розмірів завантаження, економлячи електрику та воду та не допускаючи перепрання одягу. Це забезпечує максимум економії навіть для найменших завантажень, а її компактність заощаджує місце безшкоди для місткості або якості догляду за білизною.

Опція "М'якість плюс" попередньо замочує та рівномірно розподіляє білизну перед додаванням кондиціонера. Це дозволяє кондиціонеру охопити кожне волокно, кожна річ довше збереже м'якість та свіжість.

Програма "Анти-алергія з парою" комбінує водяну пару з високопродуктивною програмою прання для видалення бактерій, вірусів та алергенів з одягу.

TimeManager дозволить скоригувати тривалість циклу прання з урахуванням часу, який ви маєте.

Інверторний двигун для покращення продуктивності та зниження шуму

Пральна машина ELECTROLUX EW 6S226 SUI Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина ELECTROLUX EW 6S226 SUI в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина ELECTROLUX EW 6S226 SUI в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина ELECTROLUX EW 6S226 SUI

Тип установки Окремо стоїть
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальний
Колір Білий/графіт
Максимальне завантаження, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1200 об/хв
Габариты (ШxГxВ) 84.5x59.5x42 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 77 дБ / 54 дБ під час прання /
Програми Вкл./Вимк., Бавовна, Бавовна Еко, Синтетика, Делікатна, Швидка, Полоскання (залежно від оборотів), Віджимання / Злив, Антиалергенна + пар, Дитяча білизна, Шовк, Шерсть Плюс, Спорт, Верхній одяг, Джинсова тканина
Функції Програма "Анти-алергія з парою" комбінує водяну пару з високопродуктивною програмою прання для видалення бактерій, вірусів та алергенів з одягу.
Додаткові можливості TimeManager дозволить скоригувати тривалість циклу прання з урахуванням часу, який ви маєте.

* Технічні характеристики Пральна машина ELECTROLUX EW 6S226 SUI можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина ELECTROLUX EW 6S226 SUI

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELECTROLUX EW 6S226 SUI

Код товару: 308922
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254904
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302524
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →