Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Масляний обігрівач Electrolux EOH/M-3221

Код товару: 271384
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масляні обігрівачі Масляний обігрівач Electrolux EOH/M-3221

• Ультра компактний корпус – розміри масляних радіаторів Electrolux на 15% менші за габарити традиційних масляних радіаторів.
• Завдяки вдосконаленій технології виробництва досягнуто збільшеної герметичністі стінок радіатора, що дозволяє витримувати перепади тиску.
• Всі секції виконані з алюмінієвих пластин, і товщина стінок збільшена, що забезпечує підвищену ударостійкість масляного радіатора.
• Завдяки покращеному конструктиву внутрішніх секцій, масляні радіатори Electrolux працюють безшумно, на відміну від приладів аналогічного типу.

Ціна: 3440 грн
шт

Опис товару Масляний обігрівач Electrolux EOH/M-3221

 Весь процес розробки нової серії масляних радіаторів Electrolux був підпорядкований принципам максимальної безпеки, надійності та екологічності, і в результаті була створена нова лінійка масляних радіаторів з абсолютною системою захисту, з різними ступенями безпеки: датчик захисту від перегріву, датчик захисту від перекидання, збільшена герметичність стінок радіатора, захист від перепадів тиску, екологічно безпечний наповнювач, підвищена стійкість до ударів радіатора.

 
Важливою інновацією стало те, що компанія Electrolux спроектувала обігрівач у досить компактному розмірі, зменшивши традиційні габарити приладу на 15%, завдяки чому радіатору Electrolux знайдеться місце навіть у невеликому за площею приміщенні.
 
Конструкція
В результаті проведених досліджень та розробок масляні радіатори Electrolux додатково до унікального дизайну набули нової форми та змісту. Відмінним

Масляний обігрівач Electrolux EOH/M-3221 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Масляний обігрівач Electrolux EOH/M-3221 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масляні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масляні обігрівачі и купити Масляний обігрівач Electrolux EOH/M-3221 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Масляний обігрівач Electrolux EOH/M-3221

Тип Масляний радіатор
Опалювальна потужність 2200 Вт
Площа опалення 22 кв.м
Напруга 220w
Термостат Термостат
Регулювання температури
КОНТРОЛЬ Механічне
Параметри встановлення Підлоговий
Захисні функції Захист від перегріву
Захист від перекидання
додаткова інформація Комплектація
Обігрівач
Коліщатка
Інструкція
Розміри (SHHVKHT) Габарити (ВхШхГ)
62.4 х 52.4 х 13.2 см
Вага Вага
11.5 кг

* Технічні характеристики Масляний обігрівач Electrolux EOH/M-3221 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Масляний обігрівач Electrolux EOH/M-3221

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux EOH/M-3221

Код товару: 342389
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360424
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339785
На замовлення, 1-3 дні
Dedra DA-J2052F 3827 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →