Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита ELECTROLUX EKK 961900 X

Код товару: 123742
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита ELECTROLUX EKK 961900 X

Вид Газова, підлогова;Покриття емаль;Конфорки 4х газових;Духовка електро духовка (61 л);Управління механічне;

Ціна: 19092 грн
шт

Опис товару Кухонна плита ELECTROLUX EKK 961900 X

На додаток до стандартного набору функцій у кухонній плиті є PlusSteam: пара надасть домашньому хлібу більш насичений колір, забезпечить більш глянсову поверхню, хрусткі скоринки і м'яку, чудову текстуру. Чи готовите свіжий хліб? Ця кухонна плита забезпечить рівномірне пропікання та чудовий результат. Вентилятор гарячого повітря забезпечить рівномірне приготування. Продумана система циркуляції гарячого повітря забезпечує передбачуваність результатів всіх рівнях. Піца величезних розмірів викладена барвистими інгредієнтами. Яблучний пиріг в глибокому посуді і з хрусткою скоринкою. Все добре пропечене — від одного кута до іншого, зверху до низу Завдяки простомурозпалювання за допомогою поворотної ручки, можна миттєво запалити конфорку на варильній поверхні і присунути до готування, не витрачаючи час. Створюйте власні корисні закуски, висушуючи фрукти та овочі у своїй духовці Electrolux. Збережіть насолоду смаку та м'якість текстури за допомогою функції сушіння простим запіканням при 50–100°C. Чудовий смак та максимум поживності. Функція консервації дозволяє захистити та зберегти поживні речовини у ваших фруктах та овочах, щоб ви могли насолоджуватися ними цілий рік! Просто помістіть заповнені банки (або порожні) у духовку. Функція PlusSteam простерелізує їх, зберігши свіжість продуктів.

Кухонна плита ELECTROLUX EKK 961900 X Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита ELECTROLUX EKK 961900 X в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита ELECTROLUX EKK 961900 X в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита ELECTROLUX EKK 961900 X

Тип газова
Тип духовки Електрична
Кількість газових пальників 4
Об'єм духовки 61 л
Гриль є
Конвекція є
Керування Механіка
Тип очищення духовки Емаль легкого очищення
Двері Відкидна
Газ-контроль конфорок є
Індикатор залишку тепла є
Скло 1
Зони нагріву є
Режими духовки Нижнє нагрівання, Вентилятор, Вентилятор + верхнє нагрівання, Вентилятор + верхнє нагрівання + нижнє нагрівання (100°C), Гриль + верхнє нагрівання, Гриль + верхнє нагрівання + вентилятор, Освітлення, Кільцевий нагрівальний елемент + випарювач + вентилятор, Кільцевий нагрівальний елемент + вентилятор , Верхнє нагрівання + нижнє нагрівання, Верхнє нагрівання + нижнє нагрівання + вентилятор
Колір нержавіюча сталь
Розміри 60/60\85 см
Особливості Освітлення духовки

* Технічні характеристики Кухонна плита ELECTROLUX EKK 961900 X можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита ELECTROLUX EKK 961900 X

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELECTROLUX EKK 961900 X

Код товару: 2571
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260248
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 237873
На замовлення, 1-3 дні
HANSA FCCX68219 19350 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →