Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Electrolux EHF 93320 NK

Код товару: 46788
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Electrolux EHF 93320 NK

Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: електрична; Тип: незалежний; Робоча поверхня: склокераміка; Конфорок (шт): 2; Управління: сенсорне; автовідключення; таймер; режим паузи; блокування керування; індикатор залишкового тепла; Потужність підключення (кВт): 2.9; Габарити (см): 29х52

Ціна: 10019 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Electrolux EHF 93320 NK

Ваша унікальна кухня, підібрана особисто для вас
У кожного методу приготування є свої позитивні сторони та переваги. Завдяки цим модульним моделям вам не доведеться вибирати - просто підберіть ті методи приготування, які винагородять вас творчою волею на кухні. Потрібно поєднання газових та тепловипромінюючих конфорок? Потрібно додати до цього індукцію? Все це можливо.
 
Поверхня, що легко очищається
Ця варильна поверхня – зі склокераміки, завдяки чому її дуже просто мити. Достатньо просто протерти її ганчіркою – і у вас знову чиста варильна поверхня. Без праці та з зручністю.
 
Захистіть своїх дітей відненавмисне включення цієї варильної панелі
Зберігайте своїх дітей від випадкового включення цієї варильної поверхні за допомогою продуманого блокування клавіш. А оскільки заходи безпеки тим зручніше, чим простіше їх задіяти, це блокування включається одним натисканням. Можете бути впевнені: граючи на кухні, ваші діти не піддадуться небезпеці.
 
Перервіть приготування – і відновіть його знову – одним дотиком
Якщо потрібно на хвилину відлучитися від процесу приготування, просто скористайтеся функцією Stop+Go («Вимкнув та йди»). Один дотик - і весь хід приготування буде повністю припинено. Ще один дотик - і робота продовжується зтого ж місця, з тими ж установками. Це дозволить вам відповісти на дзвінок або звіритися з рецептом, не турбуючись, що щось пригорить.
 
Ведіть час від початку приготування страви
Натхнення на кухні вимагає певної свободи, чи це відмірювання інгредієнтів або засічення часу. Ось чому таймер відліку часу з початку приготування підійде до вашого стилю приготування: він дозволяє стежити за тривалістю приготування, не накладаючи при цьому строгих обмежень у часі. Він починає відлік з нуля і продовжує відлік, доки ви не зупините або не скинете його.

Вбудована поверхня Electrolux EHF 93320 NK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Electrolux EHF 93320 NK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Electrolux EHF 93320 NK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Electrolux EHF 93320 NK

Тип поверхні електрична
Панель конфорту склокераміка
Всього пальників, ПК 2
Перемикачі сенсорні
Таймер каміна є
Автоматичний банк Автоматичний
Колір панелі конференцій чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 27 x 49 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Electrolux EHF 93320 NK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Electrolux EHF 93320 NK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux EHF 93320 NK

Код товару: 318300
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318298
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175048
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →