Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг ELECTROLUX EC41-6DB

Код товару: 155447
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг ELECTROLUX EC41-6DB

Пилосос Electrolux EC41-6DB чудово підходить для сухого прибирання вашого будинку. Для цього він має всі необхідні якості. Це і велика потужність, і комфортне керування, і компактні розміри. Пилосос практично за пару хвилин очистить ваш будинок, заощаджуючи при цьому і сили, і електроенергії. Для його використання не потрібно мати спеціальні вміння, досить просто включити апарат і почати прибирати будинок.

Ціна: 4171 грн
шт

Опис товару Порохотяг ELECTROLUX EC41-6DB

 Завдяки високої потужності 750Вт, пилосос Electrolux EC41-6DB здатний ефективно всмоктувати навіть найдрібніші та непомітні частки. З ним будь-яке прибирання здасться вам легким і приємним. Вибирайте потрібну потужність завдяки сучасному регулятору корпусу пилососа. Ви можете вибрати максимальну потужність заощаджуючи час або скористатися мінімальною заощаджуючи електроенергію.

 Для максимальної ефективності, пилосос Electrolux EC41-6DB має три насадки. Проникайте у найвіддаленіші та важкодоступні місця з щілинною насадкою. Обережно очищайте м'які меблі та текстиль окремою насадкою, а різні види підлог та килимів очистяться за допомогою насадки підлога/килим. Всі вони легко знімаються та одягаютьсяназад, тому вам не складе проблем їх замінити.
 Для збору пилу апарат має великий пилозбірник об'ємом 1,8 літра. Пилосос має довгий шнур, тому ви можете працювати в радіусі 7 метрів. Відносно невеликий рівень шуму 80Дб не створить особливого дискомфорту, а портативні розміри (350х310х415) забезпечать комфорт у використанні та практичність зберігання. Додайте до всього демократичну ціну та кращої пропозиції просто не знайти.

Порохотяг ELECTROLUX EC41-6DB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг ELECTROLUX EC41-6DB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг ELECTROLUX EC41-6DB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг ELECTROLUX EC41-6DB

Тип прибирання суха
Тип вакуумного очищувача контейнер/колба
Об'єм пилососного очищувача 1.8 л
споживана потужність 750 Вт
Регулятор потужності на корпусі
Довжина мережевого шнура 7 м
Всмоктувальна труба телескопічна
Турбо ні
Рівень шуму 80 дБ
Додаткові форсунки включені Підлога/килим Щільна Насадка для пилу Насадка для м'яких меблів
додаткова інформація М'які колеса Інтегровані гнізда для зберігання насадок
Вага 4.5 кг
Забарвлення сірий
Розміри 35 x 31 x 41.5 см

* Технічні характеристики Порохотяг ELECTROLUX EC41-6DB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг ELECTROLUX EC41-6DB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELECTROLUX EC41-6DB

Код товару: 83746
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 135879
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 150511
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →