Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Electrolux CPE 644 RBC

Код товару: 86014
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Electrolux CPE 644 RBC

Електрична варильна поверхня, 4 конфорки, матеріал поверхні склокераміка, сенсорне управління, індикатор залишкового тепла, таймер, автовідключення, звуковий сигнал, stop&go, захист від дітей. Розміри ніші для вбудовування 56х49 див.

Ціна: 12427 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Electrolux CPE 644 RBC

Електрична варильна поверхня з індукційними конфорками дасть вам можливість насолодитися приготуванням їжі та отримати задоволення від результату. Є чотири потужні конфорки, потужність яких відрізняється, тому ви зможете вибрати більш підходящу для тієї чи іншої справи. На такій варильній поверхні процес готування скоротиться, ваш час буде заощаджено. Усі конфорки. встановлені на склокерамічну чорну поверхню, яка підкреслює стиль та витонченість виробу, та легко миється.

На відміну від газової варильної поверхні, електрична не псує ваше здоров'я чадними димами, що залишилися від згорілого газу. Також, варто помітити ібезпека цієї поверхні – на відміну від газової, у такій поверхні газ не просочиться, і загрози життю та вашому благополуччю немає. Що ж до самої поверхні, то її компактні розміри порадують безліч господинь, тому що місце під варильною поверхнею може бути вільним, якщо ви не користуєтеся духовкою або вона встановлена ​​в іншому місці. Знову ж таки, вам немає потреби купувати непотрібну річ, як це відбувається при покупці плити, якщо духовка вам не потрібна.

Особливості: сенсорне керування. Положення панелі управління: спереду праворуч. Підсвічування панелі керування. Система швидкого автоматичного нагріву. Функція Stop&Go. Блокування керування. Захист дітей. Функціїбезпеки: Автоматичне вимкнення. Акустичний сигнал. таймер. Індикація залишкового тепла: 7. Проста установка.

  • Колір чорний
  • Країна виробництва Польща
  • Розміри 59 x 52 см
  • Кількість конфорок 4
  • Тип поверхні електричний
  • Матеріал поверхні склокераміка
  • Діаметр і потужність конфорок задня ліва 1.2 кВт, передня права 1.2 кВт, передня ліва 2.2 кВт, задня права 2.4 кВт
  • Управління сенсорним
  • Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 см
  • Додаткові характеристики індикатор залишкового тепла, таймер, автовідключення, звуковий сигнал, stop&go, захист від дітей

Вбудована поверхня Electrolux CPE 644 RBC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Electrolux CPE 644 RBC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Electrolux CPE 644 RBC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Electrolux CPE 644 RBC

Тип поверхні електрична
Панель конфорту склокераміка
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі сенсорні
Таймер каміна є
Колір панелі конференцій чорний
Розміри (SHG) 59x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Electrolux CPE 644 RBC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Electrolux CPE 644 RBC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux CPE 644 RBC

Код товару: 205956
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm GPI 995 12470 грн
Код товару: 361996
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 123407
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →