Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавомолка Eldom KA 500

Код товару: 260233
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eldom
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомолки Кавомолка Eldom KA 500

Кавомолка Eldom KA 500 - крапельна кавоварка з кавомолкою і глечиком, завдяки якій можна швидко і зручно приготувати каву.

Ціна: 4644 грн
шт

Опис товару Кавомолка Eldom KA 500

Кавомолка Eldom KA 500 - крапельна кавомашина з кавомолкою та глечиком, завдяки якій можна швидко та зручно приготувати каву.
 
Кавоварка з фільтром KA500 Eldom різні зручності для використання. Найважливішими з них є: індикатор рівня води, функція підтримання температури або автоматичний вимикач. Приготування кави за допомогою такого інтелектуального пристрою – це новий погляд на спосіб приготування кави.
 
Ви можете заварювати в ньому до 10 чашок за раз. Ви можете використовувати мелену каву або скористатися вбудованою кавомолкою, що дозволяє приготувати цей ароматний напій також із свіжомелених зерен. Після помелу кави машина запускаєтьсяавтоматично.
 
Модель KA500 не тільки функціональна, а й дуже елегантна, а також проста та зручна у використанні. Корпус має візуально вражаючий сталевий скляний глечик із градуйованою ручкою, панель управління з РК-дисплеєм та програматором часу та системою захисту від крапель (Anti-drip). Також він оснащений міцним фільтром з нержавіючої сталі, швидко нагрівається та тривалий час підтримує постійну температуру завареної кави. Його очищення не завдає ніякого клопоту, а ємність з кавомолкою та фільтром можна навіть мити в посудомийній машині.
 
Завдяки функції автоматичного запуску кавомашини Eldom KA 500 можна запрограмувати на початок роботи у певнечас, і якщо ви забудете її вимкнути, не проблема - вона вимкнеться сама приблизно за 40 хвилин.

Кавомолка Eldom KA 500 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавомолка Eldom KA 500 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомолки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомолки и купити Кавомолка Eldom KA 500 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавомолка Eldom KA 500

Потужність 1050 Вт
Місткість 1.2 л
Виконання 10 порцій
Регулювання ступеня помелу Є
Таймер Є
Матеріал корпусу Є
Об'єм контейнера для меленої кави 60 г
Вага 3 кг
Колір Чорний

* Технічні характеристики Кавомолка Eldom KA 500 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавомолка Eldom KA 500

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eldom KA 500

Код товару: 199826
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339732
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →