Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Автокрісло EL CAMINO ME 1057 BASTION PURPLE

Код товару: 178421
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: El Camino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Автокри Автокрісло EL CAMINO ME 1057 BASTION PURPLE

Тип Дитяче автокрісло. Група І-ІІ-ІІІ. Вага від 9 до 36 кг Лінійка ME 1057 BASTION. Вік від 9 місяців до 12 років. Кріплення в машині Isofix / ремінь автомобіля. Ремені крісла 5-ти точковий ремінь. Підголовник регульований. Підлокітники немає. Бокова підтримка є. Знімна оббивка є. Сірий колір. Країна виробник Китай.

Ціна: 5160 грн
шт

Опис товару Автокрісло EL CAMINO ME 1057 BASTION PURPLE

Універсальне автокрісло

 
Дитяче автокрісло El Camino ME 1057 BASTION ISOFIX призначене для широкої вікової групи, що включає в себе дітей вагою від 9 до 36 кг. Завдяки конструкції, що трансформується, і всіляким регулюванням малюку, що вже підріс дитині і підлітку до 12 років буде комфортно на даному сидінні. Два вкладки м'якої структури дозволять адаптувати простір під дітей будь-якої комплекції.
Відповідність міжнародним стандартам
 
Дана модель відповідає міжнародному стандарту безпеки ECE R44/04 Approved. Він передбачає повноцінний захист під час зіткнень. Крісло поглинає енергію удару, одночасно фіксуючи пасажира в такомуположенні, яке зменшить можливі негативні наслідки.
Надійна установка
 
Система кріплення Isofix дозволить досить швидко і просто зафіксувати виріб в салоні автомобіля. Також у конструкції є якорний ремінь Top Tether. Завдяки цим засобам ви з легкістю встановите дитяче автомобільне крісло таким чином, що при необхідності воно відпрацює на всі 100 відсотків.
П'ятиточкові ремені
 
Всередині крісла дитини пристібають ременями з 5 точками фіксації. Їхня надійність підтверджена на практиці. Для пасажира вони не завдають ніякого дискомфорту, т.к. не натирають тіло, при цьому продовжуючи чудово виконувати свої функції.фіксувати дитину та захищати її.
Регулювання підголовника
 
Регульований підголівник дозволить максимально точно налаштувати цю частину автомобільного крісла для пасажира будь-якого зросту. Залежно від того, наскільки добре налаштований підголівник, відрізнятиметься і рівень комфорту для дитини. Рекомендується уважно підійти до цього, т.к. від становища тіла залежить якість сну, настрій, інші важливі аспекти поведінки.

Автокрісло EL CAMINO ME 1057 BASTION PURPLE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Автокрісло EL CAMINO ME 1057 BASTION PURPLE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Автокри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Автокри и купити Автокрісло EL CAMINO ME 1057 BASTION PURPLE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Автокрісло EL CAMINO ME 1057 BASTION PURPLE

Тип автокрісло
Групувати I, II, III
Підтримка систем монтажу Isofix так
Тип інституції по ходу руху
Кількість моментів кріплення 5
Матеріал Тканина: льон + поліестер
Вік від 1 року до 12 років
Розміри 49см х 66см (max-78см) х 52см
Забарвлення пурпурний

* Технічні характеристики Автокрісло EL CAMINO ME 1057 BASTION PURPLE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Автокрісло EL CAMINO ME 1057 BASTION PURPLE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на EL CAMINO ME 1057 BASTION PURPLE

Код товару: 353129
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 353130
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365546
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →