Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK

Код товару: 244717
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: El Camino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Автокри Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK

Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK призначене для захисту дитини під час автомобільних поїздок. Ви можете бути впевненими в тому, що ваша дитина знаходиться під надійним захистом сучасних перевірених технологій, низка яких набагато випередили свій час.

Ціна: 4042 грн
шт

Опис товару Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK

Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK призначене для захисту дитини під час автомобільних поїздок. Ви можете бути впевненими в тому, що ваша дитина знаходиться під надійним захистом сучасних перевірених технологій, низка яких набагато випередили свій час.
 
Це автокрісло розраховане на дітей віком від 9 місяців до 12 років. Мінімальна вага дитини становить дев'ять кілограмів, а максимальна не повинна перевищувати тридцяти шести кілограмів. Висока якість матеріалів та комплектуючих дають впевненість у тому, що автокрісло зможе без поломок прослужити вам до 12 років поспіль.
 
Автокрісло встановлюється в автомобілі за допомогою його штатних ременів, томупідходить для будь-якої моделі та марки. Для його встановлення в салоні автомобіля необхідно протягнути ремені через спеціальні отвори, що знаходяться на задній панелі спинки.
 
Регульований підголовник з направляючими для ременів дозволяють адаптувати його під будь-яке зростання та комплекцію пасажира. Якісна тканина чохла в автокріслі добре пропускає повітря, не викликає алергії. Вона довго зберігає первісний вигляд та яскравість фарб.
 
Зручні підлокітники, крім своєї основної функції, також служать як додатковий бічний захист для маленького пасажира. Каркас представленої моделі виготовлений з міцного пластику, який здатний.поглинати значну частину кінетичної енергії в екстреній ситуації.
 
Продумана конструкція сидіння робить його максимально зручним, незалежно від віку та комплекції пасажира. Чохол просто і швидко може бути знятий для прання чи чищення. Спинка сидіння може бути знята без втрати функціоналу захисних механізмів автокрісла.
 
EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK оснащено регульованим підголівником та зручними підлокітниками. Висоту підголівника можна фіксувати в одній із п'яти позицій. Передбачено становище для сну. Спинку автокрісла можна знімати для трансформації в бустер. Стриманий стиль представленої моделі дозволить їй виглядати у салоні вашого автогармонійно, не привертаючи зайвої уваги.

Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Автокри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Автокри и купити Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK

Тип Дитяче автокрісло
Групувати Група 0+/1+2+3
Підтримка систем монтажу Isofix Є
Тип інституції Проти руху руху (до 1 року) / по ходу руху
Кількість моментів кріплення 5
Матеріал Льон
Вік Від народження до 12 років
Розміри Розмір (ШхВ хГ): 43 х 60 х 40 см
Максимальна висота: 81 см
Вага Вага коляски: 8.17
Вага дитини: від 9 до 36 кг
Забарвлення Світло бежевий

* Технічні характеристики Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Автокрісло EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на EL CAMINO ME 1041 BRAVO ISOFIX BEIGE BLACK

Код товару: 223896
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 353124
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370277
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →