Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Автокрісло El Camino Bastion Isofix Dark Grey (ME 1057)

Код товару: 160082
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: El Camino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Автокри Автокрісло El Camino Bastion Isofix Dark Grey (ME 1057)

Вікова група: 9 міс. - 12 років, 9-36 кг (I-II-III); Установка: Універсальна; Система кріплень: Жорстке кріплення (Isofix), Якірний ремінь, Штатні ремені безпеки; Можливість нахилу: Положення напівлежачи; Власні ремені безпеки: 5-точкові; Підголовник: Регульований за висотою;

Ціна: 6837 грн
шт

Опис товару Автокрісло El Camino Bastion Isofix Dark Grey (ME 1057)

Дитяче автокрісло El Camino ME 1057 BASTION ISOFIX (dark grey) призначене для широкої вікової групи, що включає дітей вагою від 9 до 36 кг. Завдяки конструкції, що трансформується, і всіляким регулюванням малюку, що вже підріс дитині і підлітку до 12 років буде комфортно на даному сидінні. Два вкладки м'якої структури дозволять адаптувати простір під дітей будь-якої комплекції.

Ця модель відповідає міжнародному стандарту безпеки ECE R44/04 Approved. Він передбачає повноцінний захист під час зіткнень. Крісло поглинає енергію удару, одночасно фіксуючи пасажира в такому положенні, яке зменшить можливі негативні наслідки.

Система кріплень Isofixдозволить досить швидко і просто зафіксувати виріб у салоні автомобіля. Також у конструкції є якорний ремінь Top Tether. Завдяки цим засобам ви з легкістю встановите дитяче автомобільне крісло таким чином, що при необхідності воно відпрацює на всі 100 відсотків.

Усередині крісла дитини пристібають ременями із 5 точками фіксації. Їхня надійність підтверджена на практиці. Для пасажира вони не завдають ніякого дискомфорту, т.к. не натирають тіло, при цьому продовжуючи чудово виконувати свої функції – фіксувати дитину та захищати її.

Підголовник, що регулюється, дозволить максимально точно налаштувати цю частину автомобільного крісла для пасажира будь-якого зростання. УЗалежно від того, наскільки добре налаштований підголівник, відрізнятиметься і рівень комфорту для дитини. Рекомендується уважно підійти до цього, т.к. від становища тіла залежить якість сну, настрій, інші важливі аспекти поведінки.

Автокрісло El Camino Bastion Isofix Dark Grey (ME 1057) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Автокрісло El Camino Bastion Isofix Dark Grey (ME 1057) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Автокри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Автокри и купити Автокрісло El Camino Bastion Isofix Dark Grey (ME 1057) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Автокрісло El Camino Bastion Isofix Dark Grey (ME 1057)

Тип Автокрісло
Групувати I-II-III
Підтримка систем монтажу Isofix Є
Тип інституції По ходу руху
Кількість моментів кріплення 5-точковий
Матеріал М'які накладки на ремені безпеки, М'який вкладиш під голову, М'який вкладиш для найменших
Текстиль
Вік 9 міс. - 12 років
Розміри 510 x 490 x 670 мм
Вага 12 кг

* Технічні характеристики Автокрісло El Camino Bastion Isofix Dark Grey (ME 1057) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Автокрісло El Camino Bastion Isofix Dark Grey (ME 1057)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на El Camino Bastion Isofix Dark Grey (ME 1057)

Код товару: 203224
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 203225
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 203226
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →