Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Eizo CS2420-BK

Код товару: 98643
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eizo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Eizo CS2420-BK

Монітор 27" EIZO CS2420 призначений для фотографів і дизайнерів-початківців, монітор володіє базовим набором апаратних і програмних функцій і характеристик, необхідних для графічного монітора. До них відносяться розширена колірна гама, однорідність яскравості, а також програма калібрування Eizo ColorNavigator 6, яка сумісна з Mac /Windows і підтримує широкий спектр калібрувальних пристроїв.

Ціна: 48160 грн
шт

Опис товару Монітор Eizo CS2420-BK

ColorNavigator 6
Програми калібрування, які постачаються з більшістю графічних моніторів, зазвичай виготовляються сторонніми виробниками та забезпечують лише обмежену підтримку операційних систем та калібрувальних пристроїв. Крім того, вони дозволяють створювати всього один або два профілі користувача, що зовсім недостатньо при роботі з кількома колірними просторами або над кількома завданнями, кожна з яких має власні вимоги.

Монітор ColorEdge CS2420 постачається в комплекті з калібрувальноюпрограмою EIZO ColorNavigator 6. Оскільки програма ColorNavigator розроблена виробником моніторів, компанія EIZO гарантує її сумісність з операційними системами Mac, Windows і Linux, а також можливість роботи з широким діапазоном вимірювальних пристроїв виробництва X-Rite, DataColor та інших компаній. Для простоти роботи встановлені попередні налаштування для обробки фотографій, веб-дизайну та додрукарської підготовки. Більш просунуті користувачі можуть самостійно налаштовувати яскравість, баланс білого та рівень гами, а також створювати власні профілі користувача. Для калібрування потрібно лише кілька хвилин.

Програма ColorNavigator 6 має кілька додатковихфункцій, таких як, наприклад, вимірювання відтінку білого кольору паперу, який призначений для забезпечення кращого кольору при друку, а також для перевірки результатів калібрування при валідації профілю.

10-бітне зображення
Завдяки наявності вхідного роз'єму DisplayPort монітор забезпечує 10-бітове кольорове відображення* за допомогою 16-бітового кодування, що дозволяє одночасно відображати більше мільярда кольорів. Нове рішення дозволяє отримати в 64 рази більше кольорів, ніж при 8-бітовій передачі кольору, і, отже, забезпечує більш плавні градації кольору і зниження різниці ∆E між двома сусідніми кольорами.
* Для 10-бітного колірного відображення потрібнографічна карта та відповідне програмне забезпечення, що підтримує 10-бітове перенесення кольорів.

Відтворення колірної схеми Adobe RGB на 99%
IPS-панель з широкою гамою кольорів відтворює 99 % колірної схеми Adobe RGB, тому зображення, зняті у форматі RAW, можуть бути перетворені у формат Adobe RGB, а зображення в Adobe RGB будуть відображатися коректно. На фотознімках насичені кольори яскраво-синього неба та зеленого лісу відтворюватимуться з абсолютною точністю.

Функція цифрової корекції однорідності (DUE)
Коливання яскравості та кольоровості у різних частинах екрана є загальною особливістю РК-моніторів. Для усунення цього недоліку монітороснащений технологією цифрової корекції однорідності (DUE), запатентованої компанією EIZO.

Індивідуальне заводське налаштування
Рівень гами кожного монітора ColorEdge налаштований на заводі-виробнику. Налаштування гами здійснюється шляхом вимірювання її значень для червоного, зеленого та синього кольорів в діапазоні від 0 до 255, а потім за рахунок використання 16-бітної таблиці кодування (LUT), за допомогою якої для досягнення потрібного значення вибирається 256 найбільш підходящих тонів. span>

Різні вхідні роз'єми
На корпусі дисплея є вхідні роз'єми DisplayPort, HDMI та DVI-I для підключення монітора до відеокарт різних пристроїв. Крім того, вхіднийроз'єм HDMI забезпечує пряме підключення цифрових відеокамер.

Регульована підставка
Підставка, що регулюється, дозволяє встановити монітор на робочому місці в оптимальному положенні і, при необхідності, повернути його для демонстрації результатів роботи колегам або клієнтам. Монітор комплектується універсальною підставкою, яка дозволяє здійснювати його регулювання за висотою, кутом повороту та нахилу, а також виводити зображення в режимі вертикальної орієнтації.

Світлодіодні лампи підсвічування, що не містять ртуті
Світлодіоди, що забезпечують підсвічування РК-панелі, не містять ртуті, а тому мають мінімальний вплив надовкілля під час утилізації монітора.

Нульове енергоспоживання у вимкненому стані
Енергоспоживання монітора повністю припиняється після його вимкнення шляхом натискання кнопки живлення на передній панелі.

Монітор Eizo CS2420-BK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Eizo CS2420-BK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Eizo CS2420-BK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Eizo CS2420-BK

Діагональний дисплей 24"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 1920x1200
Інтерфейси DVI
HDMI
DisplayPort
Час матричної реакції 15 мс (Gray-to-gray)
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 350 кд/м²
Контраст дисплея 1000:1
Особливості Ні
Частота оновлення 60 Гц
Кут огляду горизонтальний 178°
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178°
Побудовані -в стовпцях Ні
Ставлення сторін 16:10
Розмір пікселя 0.27 x 0.270 мм
Ігрові технології Ні
Забарвлення ЧОРНИЙ
Максимальна кількість кольорів 16.7 МЛН
Веза 100х100 мм
Вбудована веб-камера Ні
Підсвічування Ні
Фірмові технології Ні
Розмір монітора 554.4 x 396 - 551 x 245 мм
Вага 7.8 кг
Додаткові роз'єми 1 х USB для керування монітором
3 х USB 3.0

* Технічні характеристики Монітор Eizo CS2420-BK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Eizo CS2420-BK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eizo CS2420-BK

Код товару: 308756
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308768
На замовлення, 1-3 дні
Sharp PN-Y496 66220 грн
Код товару: 308767
На замовлення, 1-3 дні
Sharp PN-Q801E 288530 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →