Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Eisen EMG-030JS

Код товару: 334330
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eisen
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Eisen EMG-030JS

М'ясорубка Eisen EMG-030JS - професійний та надійний помічник на вашій кухні. Сучасна модель компактних габаритів, має високу продуктивність і потужність.

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Eisen EMG-030JS

М'ясорубка Eisen EMG-030JS - професійний та надійний помічник на вашій кухні. Сучасна модель компактних габаритів, має високу продуктивність і потужність.
 
Стандартна комплектація доповнена: шнековою соковижималкою для ягід і томатів, теркою-шатківницею, насадкою для дерунів, а також набором для приготування домашніх ковбасок і "Кеббе. Комфортну та безпечну роботу пристрою забезпечує захисний механізм від перегрівання та "Реверс" хід).
 
Максимальна ефективність
Маючи високу потужність 3000 Вт, м'ясорубка за короткий проміжок часу легко справляється з об'ємними кулінарними завданнями. Продуктивність моделі простовражає – до 4.5 кг/хв (1 швидкість). Гострі ножі подрібнюють будь-які продукти: м'ясо, рибу, фрукти чи овочі за лічені хвилини, перетворюючи їх на фарш. Процес готування проходить швидко та ефективно, заощаджуючи ваші сили та час.
 
Функція "Реверс"
Електром'ясорубка оснащена функцією «Реверс» (зворотний хід), яка вирішує проблему намотування жил на шнек, здійснюючи зворотне прокручування для вилучення засмічення. Цей механізм корисний як у процесі подрібнення м'яса, так і при переробці фруктів та овочів.
 
Захист від перегріву
У даній моделі передбачена функція «Захист від перегріву», що забезпечує стабільну роботу та більш тривалий термін службипристрої.
 
Безпечна та комфортна робота
Широка горловина та місткий завантажувальний лоток прискорюють завантаження продуктів, а спеціальний штовхач дозволяє безпечно користуватися технікою. Стійке зчеплення з кухонною поверхнею створюють прогумовані ніжки м'ясорубки. Довжини шнура в 1м цілком достатньо для комфортної роботи.
 
Функціональні можливості
М'ясорубка укомплектована різними насадками, за допомогою яких можна не тільки подрібнювати м'ясо, рибу, фрукти або овочі, але і приготувати свіжий сік, домашні ковбаски, а також натерти картоплю для драників або нашаткувати овочі, використовуючи терку-шатківницю. Модель оснащена двома гратами знержавіючої сталі (діаметр отворів 5 і 7 мм) для приготування фаршу різного ступеня помелу.
 
Соковитискач
За допомогою насадки-соковижималки для томату та ягід, приготуйте свіжий сік або пюре із фруктів та овочів. Завдяки цій функції, ви зможете щоранку насолоджуватися корисним свіжим соком.
 
Насадки для ковбас та «Кеббе»
Використовуйте спеціальну насадку «Кеббе» для створення спеціальних трубочок з м'яса з різними начинками. Насадка для ковбас допоможе приготувати оригінальні домашні ковбаски, люля-кебаб або особливі м'ясні страви.
 
Покращена комплектація
З таким багатим арсеналом насадок, прилад за лічені хвилинивпорається з будь-яким кулінарним завданням: подрібнить продукти, приготує свіжий сік або нашаткує необхідні інгредієнти для створення улюблених страв.

М'ясорубка Eisen EMG-030JS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Eisen EMG-030JS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Eisen EMG-030JS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Eisen EMG-030JS

Продуктивність, кг/хв 4.5 кг/мин
Потужність 3000 Вт
Матеріал корпуса Металл
Кількість дисків 2 диска для фарша: 5 и 7 мм
Насадки 3 насадки для нарезки/шинковки
Для кеббе
Для домашних колбас
Для томатов / мягких овощей
Додаткові можливості Материал шнекового блока: металлический с металлическими шестернями
Материал загрузочного лотка: пластик
Материал ножа: нержавеющая сталь
Длина кабеля: 1 м
Ручка для переноски
Защита от перегрузок
Реверс
Кількість дисків 2
Колір Нержавеющая сталь/черный
Комплектація Мясорубка
Насадки
Загрузочный лоток
Инструкция
Гарантийный талон
Габарити (ВхШхГ) 22.4 х 37 х 45.1 см
Вага 4.6 кг
Країна-виробник товару Китай

* Технічні характеристики М'ясорубка Eisen EMG-030JS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Eisen EMG-030JS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eisen EMG-030JS

Код товару: 148569
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158726
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH MFW 2500 W 3311 грн
Код товару: 159773
На замовлення, 1-3 дні
MAXMARK MK-MG55F 3311 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →