Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Eisen EMG-016W

Код товару: 332610
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eisen
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Eisen EMG-016W

М'ясорубка Eisen EMG-016W - сучасний та ергономічний дизайн, підвищена продуктивність та потужність. Модель має компактні габарити, має потужність 1600 Вт і багатий вибір насадок.

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Eisen EMG-016W

М'ясорубка Eisen EMG-016W - сучасний та ергономічний дизайн, підвищена продуктивність та потужність. Модель має компактні габарити, має потужність 1600 Вт і багатий вибір насадок.
 
Додаткові насадки «Кеббе» та насадка для ковбас дозволяють приготувати не просто м'ясний фарш, а смачні домашні ковбаски з різними начинками та люля-кебаб. Комфортну та безпечну роботу пристрою забезпечує захисний механізм від перегрівання та функція «Реверс» (зворотний хід).
 
Потужність та продуктивність
Прилад має високу потужність 1600 Вт і продуктивність роботи - до 1.9 кг/хв. За лічені хвилини м'ясорубка легко впорається з об'ємними кулінарнимизавданнями. Ви заощаджуєте сили та час, а процес готування проходить швидко та якісно.
 
Функція "Реверс"
М'ясорубка оснащена функцією «Реверс» або «зворотний хід», яка здійснює зворотне прокручування шнека для очищення простору, що засмічено. Цей механізм корисний як у процесі подрібнення риби чи м'яса, так і при переробці овочів та фруктів.
 
Безпека та зручність користування
Стабільну та безпечну роботу забезпечує функція «Захист від перегріву», продовжуючи термін служби пристрою. Стійке зчеплення з кухонною поверхнею створюють прогумовані ніжки м'ясорубки. Місткий завантажувальний контейнер та спеціальнийштовхач дозволяють зручно та безпечно користуватися технікою. Довжини шнура 1 м цілком достатньо для комфортної роботи.
 
Функціональні можливості
М'ясорубка укомплектована стандартними насадками, за допомогою яких можна подрібнювати м'ясо, рибу, фрукти чи овочі. Для приготування фаршу різного ступеня помелу (великого та дрібного) модель оснащена двома гратами з нержавіючої сталі (діаметр отворів 5 і 7 мм).
 
«Кеббе» та насадки для ковбас
Додаткова насадка «Кеббе» використовується для створення спеціальних трубочок з м'яса з різними начинками. А насадка для ковбас - у приготуванні смачних домашніх ковбасок, люля-кебаб чи особливих м'яснихстрав.
 
Комфортна експлуатація
Корпус та завантажувальний лоток виготовлені з міцного пластику, а ріжуче лезо QuickTouch із високоякісної нержавіючої сталі. Компактні габарити та невелика вага електром'ясорубки забезпечують зручне зберігання та комфортне користування. Всі робочі елементи легко розбираються та піддаються очищенню.

М'ясорубка Eisen EMG-016W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Eisen EMG-016W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Eisen EMG-016W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Eisen EMG-016W

Продуктивність, кг/хв 1.9 кг/мин
Потужність 1600 Вт
Матеріал корпуса Пластик
Кількість дисків 2 диска для фарша: 5 и 7 мм
Насадки Для кеббе
Для домашних колбас
Додаткові можливості Защита мотора от перегрева
Прорезиненные ножки
Система реверса
Длина кабеля: 1 м
Кількість дисків 2
Колір Белый/черный
Комплектація Мясорубка
Насадки
Толкатель
Загрузочный лоток
Инструкция
Гарантийный талон
Габарити (ВхШхГ) 22.5 х 22 х 35 см
Вага 2.4 кг
Країна-виробник товару Китай

* Технічні характеристики М'ясорубка Eisen EMG-016W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Eisen EMG-016W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eisen EMG-016W

Код товару: 301643
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367774
На замовлення, 1-3 дні
NEO GN-1500 1849 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →