Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч Edler EO-2003RE

Код товару: 208994
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Edler
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч Edler EO-2003RE

Edler EO-2003 – електропіч виробництва компанії Edler, техніка якої відрізняється якістю преміального класу. Пристрій виконаний у стильному чорному кольорі, з матеріалів використовуються нержавіюча сталь та подвійне загартоване скло для дверцят духовки. Пристрій розрахований на об'єм до 45 літрів. Об'єм внутрішньої частини збільшений за рахунок інноваційної форми, що створює оптимальну циркуляцію повітря. Термостат розрахований на 320 ⁰С.

Ціна: 2967 грн
шт

Опис товару Електрична піч Edler EO-2003RE

 Устаткування духовки Edler EO-2003 має можливість здійснювати конвекцію для рівномірного розподілу тепла по всій духовці. Духовка освітлюється LED лампами, має вентиляційну систему охолодження для якісної роботи. Усередині духовка покрита стійким матеріалом, який витримує екстремальні температури. Дверцята духовки закриваються дуже тихо, вони мають три кулі загартованого скла для безпечної експлуатації. Існує функція самоочищення парою AquaClean на високій температурі. Особливості роботи Edler EO-2003 оснащена великим вільним простором усередині, за рахунок технології великого внутрішнього простору можна готувати на п'яти рівнях відразу. Таким чином, ви можете готувати більше їжіодночасно, при цьому зовнішні розміри духовки не змінюються. Також, можна готувати на ширших листах, довжина яких досягає 46 см. Деталі Edler EO-2003 можна купити за приємною ціною, товар знаходиться в середньому ціновому сегменті. Технологія DynamiCooling ефективно регулює подачу тепла та залишає холодними стінки та дверцята, щоб не обпектися. Духовка оснащена подвійним нагрівачем PerfectGrill, які оптимально розподіляють тепло та створюють на стравах хрумку скоринку.

Електрична піч Edler EO-2003RE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч Edler EO-2003RE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч Edler EO-2003RE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч Edler EO-2003RE

Об'єм камери 45 л
Тип керування Механічне
Потужність 1500 Вт
Кількість режимів приготування 3
Програми Гриль:
є

Конвекція (вентилятор):
є
Дисплей Ні
Таймер Є
Автовимкнення Є
Звуковий сигнал Є
Напруга 220 В
Особливості Світловий індикатор роботи.
Габарити (ВхШхГ) Ширина, см:
64

Глибина, див:
44,5

Висота, см:
31,5
Колір червоний

* Технічні характеристики Електрична піч Edler EO-2003RE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч Edler EO-2003RE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Edler EO-2003RE

Код товару: 205814
На замовлення, 1-3 дні
Vegas VEO-7436B 3010 грн
Код товару: 367655
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231233
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →