Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Edler EK6558

Код товару: 254817
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Edler
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Edler EK6558

Електрочайник Edler EK6558 із високоякісного термостійкого харчового пластику - корисний функціональний прилад, здатний у найкоротший термін закип'ятити велику кількість води. Такий агрегат стане в нагоді вдома і в офісі.

Ціна: 774 грн
шт

Опис товару Електрочайник Edler EK6558

Електрочайник Edler EK6558 із високоякісного термостійкого харчового пластику - корисний функціональний прилад, здатний у найкоротші терміни закип'ятити велику кількість води. Такий агрегат стане в нагоді вдома і в офісі. Зручний в експлуатації, якісний, потужний чайник – чудовий вибір за доступною ціною.
 
Створено для задоволення
Прилад циліндричної форми з подвійними стінками за один раз здатний закип'ятити об'єм води 1,7 л. Такої кількості вистачить на 7-8 чашок будь-якого ароматного напою. Агрегат потужністю 2200 Вт здатний у найкоротший термін задовольнити необхідний запит. Чайник EK6558 закип'ятить воду за лічені хвилини і слідкувати за ним не потрібно, адже система автоматикиспрацює вчасно без участі людини та не дасть увімкнути апарат без води.
 
Якість складання
Прихований дисковий нагрівальний елемент дозволяє гріти воду не в повному обсязі, а всього на одну порцію напою, головне, щоб дно було вкрите водою. А надійне покриття з нержавіючої сталі забезпечує міцність та довговічність пристрою. Плоске дискове дно та внутрішні стінки резервуара можна очистити з використанням м'якої тканини (губки) та гелевих миючих засобів.
 
Якщо з'явився наліт від застосування жорсткої води, можна скористатися слабким лужним або кислотним розчином, важливо не зловживати агресивними речовинами, що чистять, і металевими.губками, здатними завдати непоправної шкоди приладу.
 
Купити Електрочайник Edler EK6558 можете на сайті нашого інтернет-магазину, оформивши замовлення онлайн або за телефоном.

Електрочайник Edler EK6558 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Edler EK6558 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Edler EK6558 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Edler EK6558

Об `єм 1.7 л
Потужність 2200 Вт
Тип нагрівального елемента Приховані (диск)
Матеріал корпусу Пластик
Індикація включення Є
Габарити (ВхШхГ) Розміри (ВхШхГ), см: 22.5 х 20.0 х 17.4
Вага Вага: 0.97 кг
Колір Чорний

* Технічні характеристики Електрочайник Edler EK6558 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Edler EK6558

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Edler EK6558

Код товару: 266244
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 373860
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →