Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Edler EDMG-1008

Код товару: 301642
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Edler
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Edler EDMG-1008

М'ясорубка Edler EDMG-1008 з доступного цінового сегмента здатна порадувати покупців чудовою якістю виготовлення, актуальним дизайном в сучасному стилі, а також набором функцій, яких буде достатньо для використання приладу в домашніх умовах.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Edler EDMG-1008

М'ясорубка Edler EDMG-1008 з доступного цінового сегменту здатна порадувати покупців чудовою якістю виготовлення, цілком актуальним дизайном у сучасному стилі, а також набором функцій, яких буде достатньо для використання приладу в домашніх умовах.
 
Такий варіант відмінно підійде, якщо вам м'ясорубка не є предметом першої необхідності, але все ж таки готувати страви з фаршу вам періодично доводиться. З таким пристроєм ви втрачаєте необхідність замовляти фарш у м'ясника. Адже власноруч перемелене м'ясо завжди буде краще!
 
Відмінна якість
Від недорогої техніки зазвичай не чекаєш чогось особливого щодо якості або зовнішнього вигляду. Тим більше приємно виявити, що модель Edler EDMG-1008 відрізняється дуже якісним та щільним корпусом. Матеріал стійкий до пошкоджень, простий у догляді. А виглядає модель цілком сучасно для будь-якої кухні. Ще один приємний момент: пристрій порівняй

М'ясорубка Edler EDMG-1008 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Edler EDMG-1008 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Edler EDMG-1008 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Edler EDMG-1008

Потужність 500 Вт
Матеріал корпуса Є
Насадки Для тертки/шинкування, диски для фаршу, для домашніх ковбас
Кількість дисків Пластик
Колір Є
Країна-виробник товару Пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка Edler EDMG-1008 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Edler EDMG-1008

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Edler EDMG-1008

Код товару: 301643
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367774
На замовлення, 1-3 дні
NEO GN-1500 1849 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →