Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Edifier TWS1 White

Код товару: 209701
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Edifier
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Edifier TWS1 White

Навушники TWS • спосіб підключення: бездротовий • конструкція: Вакуумні ("затички") • акустичне оформлення: Закриті • випромінювач: Динамічні • пульт ДК: +.

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Навушники Edifier TWS1 White

Edifier TWS1 White версія TWS гарнітури з динамічними драйверами гарантують справжнє відчуття об'ємного звучання, потужну якість звуку та створюють повну ілюзію присутності. Глибокі баси чудово відтворюють навіть наднизькі частоти. Жодних сторонніх шумів чи переривань. Завдяки Bluetooth 5.0 забезпечується стабільний прийом сигналу на відстані до 20 м, 3-4 год безперервного відтворення, при вазі навушників 91 г. Насолоджуватися чудовим чистим звуком дозволяють 5-мм неодимові динаміки в частотному діапазоні 20-20000 Гц. Навушники низькоомні з імпедансом 32 Ом та чутливістю 98 дБ. Повністю бездротові навушники внутрішньоканального типу мають ергономічну форму, яка також забезпечуєтривалий комфорт. Edifier TWS1 White оснащені інтуїтивно зрозумілими та зручними елементами сенсорного керування, які розташовані на кожному навушнику. Важливим є захист навушників від вологи за стандартом IPХ5, що дозволить використовувати їх під проливним дощем. Гарнітура оснащена мікрофоном з активним шумопоглинанням (CVC 8.0) і може бути використана окремо як гарнітура.

Навушники Edifier TWS1 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Edifier TWS1 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Edifier TWS1 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Edifier TWS1 White

Тип Навушники TWS
Тип дизайну Вакуумні ("затички")
Метод з'єднання бездротовий
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічні
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники Edifier TWS1 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Edifier TWS1 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Edifier TWS1 White

Код товару: 218556
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303746
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303747
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →