Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Робот пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23)

Код товару: 349814
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ecovacs
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Робот пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23)

Ідеальна чистота завдяки штучному інтелекту ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO – це розумний робот-прибиральник, який втілив у собі найпередовіші функції та технології, щоб забезпечити комплексне прибирання без зайвого клопоту для користувача.

Ціна: 44290 грн
шт

Опис товару Робот пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23)

 

 
Технологія AIVI 3.0 - покращена швидкість та точність розпізнавання об'єктів
Обладнаний новою технологією розпізнавання зображень AIVI 3.0, робот-прибиральник DEEBOT OZMO T10 TURBO може краще орієнтуватися в будь-якій обстановці. Спеціалізований процесор штучного інтелекту в 16 разів потужніший і пропонує підвищену обчислювальну потужність для більш швидкого та точного розпізнавання більшої кількості типів об'єктів, що дозволяє легко уникати перешкод та менше заплутуватися чи застрягати. AIVI 3.0 має інтелектуальне розпізнавання, яке може автоматично ідентифікувати 181 різних типів предметів домашнього вжитку, таких як меблі, іграшки, одяг та іншіоб'єкти.
 
Відмінна камера астрофотографічного класу
Вбудована астрофотографічна камера 960P має діапазон розпізнавання FOV (поле зору) 148,3°, що дозволяє їй ідентифікувати та робити чіткі зображення статичних та рухомих об'єктів навіть у темряві. При цьому T10 TURBO сповіщатиме вас про те, що камера включена, тому що ваша конфіденційність також дуже важлива (продукт має сертифікацію у сфері конфіденційності та безпеки TÜV Rheinland як апаратного, так і програмного забезпечення).
 
Моніторинг ситуації он-лайн
Хочете перевірити свого вихованця чи подивитися, що відбувається вдома під час вашої відсутності? T10 Turbo допоможе це зробити.Нова фронтальна камера дозволяє переглядати ваш будинок у режимі реального часу навіть в умовах низького освітлення.
 
Інтуїтивно зрозуміла програма ECOVACS HOME
Програма ECOVACS HOME дозволяє бачити точну тривимірну карту будинку та легко налаштовувати певні області для очищення. Ви навіть можете відстежувати та контролювати весь процес прибирання, редагувати картку та відзначати розташування меблів, щоб забезпечити більш точне прибирання.
 
Автоматичне очищення швабри
Насадка для миття підлоги DEEBOT T10 TURBO забезпечує ретельне автоматичне прибирання. А док-станція дозволяє завжди підтримувати її у чистоті. Резервуар для води періодично подає чисту воду дляпромивання насадок, щоб звести до мінімуму втрати води та підвищити ефективність очищення.
 
Сушіння гарячим повітрям
Завдяки функції сушіння гарячим повітрям ви можете легко просушити м'які насадки для миття підлоги DEEBOT T10 TURBO, щоб уникнути неприємних запахів. При цьому ви самі можете регулювати, як довго апарат сушитиме накладки для швабри.
 
Простота обслуговування
Станція самоочищення пилососа також проста в обслуговуванні і не вимагає частого розбирання чи чищення. Ротаційна система для миття підлог OZMO Turbo 2.0 Ротаційна система OZMO Turbo 2.0 в 4 рази потужніша, ніж у DEEBOT N5. Вона включає дві насадки для швабри, які обертаються зі швидкістю 180раз на хвилину для більш ефективного видалення плям, забезпечуючи більш ретельне прибирання. З нею ваші підлоги сяятимуть чистотою.
 
Довгий час автономної роботи
Вбудована літієва батарея ємністю 5200 мАг, що забезпечує до 260 хвилин автономної роботи, дозволяє не турбуватися про час прибирання.

Робот пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Робот пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Робот пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Робот пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23)

Система фільтрації HEPA
Об'єм пилососного очищувача 0.4 л
Рівень шуму 66 дБ
Додаткові форсунки включені Влажная уборка с физическим воздействием на пол
Полотёр с капельной подачей воды
Ручное смачивание микрофибры
додаткова інформація Время работы на одном заряде
260 мин
Время полной зарядки
6.5 часов
Вага 19.1 кг
Розміри 10.3 х 36.5 х 36.5 см

* Технічні характеристики Робот пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Робот пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Робот пилосос Ecovacs DEEBOT OZMO T10 TURBO White (DBX23)

Код товару: 25411
На замовлення, 1-3 дні
Karcher RC 4000 49235 грн
Код товару: 365468
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367658
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →