Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка ECHO CS-501SX

Код товару: 166327
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Echo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка ECHO CS-501SX

Професійна бензопила CS-501SX Echo з низьким рівнем вібрації та середньої потужності задовольнить потреби найвибагливішого користувача. Сфера застосування цієї моделі від валки дерев до виконання робіт на будівництві. Оснащена металевим зубчастим упором для кращого фіксування бензопили при пилянні і робити точні порізи.

Ціна: 18920 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка ECHO CS-501SX

 Захищає корпус пилки від контакту з деревом. Комбінована система управління заслінками карбюратора «AUTO», що дозволяє тримати стабільні оберти холостого ходу. При натисканні на курок газу дросельна заслінка автоматично переводиться в режим холостого ходу. Регульований маслонасос з відключенням подачі олії на холостому ході. Металева передня рукоятка підвищеної міцності з посиленим кріпленням та міцним гумовим кожухом витримує будь-які навантаження, а задня рукоятка з прогумованими вставками. Ручка інерційного гальма має кріплення у двох точках, що підвищує фізичну міцність конструкції.

Система попереднього очищення повітря двигуна G-FORCE для скороченнятехнічне обслуговування фільтра. Швидкознімна кришка повітряного фільтра значно спрощує доступ обслуговування повітряного фільтра. Швидкознімний нейлоновий повітряний фільтр. Додатковий підігрів повітряного фільтра та карбюратора забезпечує стабільну роботу двигуна в холодну пору року. Багатоточкова система амортизації (5 гумових амортизаторів та 2 завзятих буферів) значно зменшує вібрацію при роботі двигуна, що зменшує ймовірність виникнення захворювання суглобів рук.

Пластиковий ланцюг, що крутить пастку, забезпечує безпеку у разі розриву або зіскоку ланцюга під час порізу. Напівпрозорий паливний бак забезпечує візуальний контроль залишкупалива без відкривання кришки. Новий дизайн кришок паливного та олійного баків з легким доступом до них. Прицільна мітка для правильного позиціонування інструменту при валці дерев та гумовий відбійник захищає оператора від попадання тирси та робить його роботу більш комфортною.

Ланцюгова пилка ECHO CS-501SX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка ECHO CS-501SX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка ECHO CS-501SX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка ECHO CS-501SX

Тип Бензинові
Влада 2570
Влада, Л.С. 3.5
Об'єм циліндра 50.2
Обсяг паливного бака 0.5
Верхній об'єм для змащення ланцюга 0.28
додаткові характеристики Витрата палива при максимальній потужності двигуна 1.54 л/год.
Система запалювання CDI
Система запуску Decomp
Гальма ланцюга Інерційне
Калібр напрямної шини 0.058"
Вага 4.7

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка ECHO CS-501SX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка ECHO CS-501SX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ECHO CS-501SX

Код товару: 334288
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182501
На замовлення, 1-3 дні
ECHO CS-621SX 25843 грн
Код товару: 334290
На замовлення, 1-3 дні
Ego CSX 3002 KIT 34830 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →