Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка ECHO CS-2511TES

Код товару: 166351
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Echo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка ECHO CS-2511TES

Бензопила CS-2511TES ТМ Echo з верхньою ручкою, легка (2.3 кг), надійна, дворучна. Основна сфера застосування арбористів, що працюють на висоті, підрізує гілки. Бензопила має систему полегшеного запуску ES-Start, комбіновану систему керування заслінками карбюратора AUTO, система запалювання із цифровим блоком керування Digital CDI

Ціна: 16813 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка ECHO CS-2511TES

 Цифрова система запалювання, дозволяє тримати стабільність холостого ходу, для плавного та швидкого набору обертів. При натисканні на курок газу дросельна заслінка автоматично переводиться в режим холостого ходу. Регульований маслонасос з відключенням подачі олії на холостому ходу. Клапан декомпресії для полегшення запуску. Система попереднього очищення повітря двигуна G-FORCE для зменшення технічного обслуговування фільтра. Модель оснащена швидкознімним нейлоновим повітряним фільтром, що значно спрощує доступ для обслуговування повітряного фільтра. Напівпрозорий паливний бак забезпечує візуальний контроль залишку палива без відкривання кришки. Новий дизайн кришок паливногоі масляні баки з легким доступом до них. Система амортизації складається із 4 металевих пружин.

Металевий поворотно-відкидний кронштейн для кріплення пилки до пояса дозволяє звільнити руки при роботах усередині крони дерева, для переміщення на висоті. Комбінована верхня ручка. Дозволяє працювати однією рукою. Ребристі накладки на поздовжній частині ручки додатково перешкоджають ковзанню руки. Ручка стартера одночасно є інструментом для відкручування кришок паливного та масляного бака. Натягувач ланцюга з бічним доступом для легкого регулювання ланцюга. Пластиковий ланцюг, що крутить пастку, забезпечує безпеку у разі розриву або зіскоку ланцюга при порізі. Гайкикріплення кришки шини особливої ​​конструкції запобігають їх втраті під час експлуатації. Гвинт регулювання металевого маслонасоса розташований зверху і забезпечує легкість та простоту регулювання подачі масла.

Ланцюгова пилка ECHO CS-2511TES Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка ECHO CS-2511TES в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка ECHO CS-2511TES в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка ECHO CS-2511TES

Тип Бензинові
Влада 1100
Влада, Л.С. 1.5
Об'єм циліндра 25
Обсяг паливного бака 0.19
Верхній об'єм для змащення ланцюга 0.14
додаткові характеристики Ширина паза: 1.3 мм
Вага 2.3

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка ECHO CS-2511TES можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка ECHO CS-2511TES

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ECHO CS-2511TES

Код товару: 233159
На замовлення, 1-3 дні
ECHO CS-2511WES 17157 грн
Код товару: 334288
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182501
На замовлення, 1-3 дні
ECHO CS-621SX 25843 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →